Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Anarchy

Medlem
  • Innholdsteller

    133
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Anarchy

Profile Information

  • Bosted
    Bodø
  • Interesser
    gitar...?

Anarchy's Achievements

Viderekommen

Viderekommen (4/6)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hehe, ja det er den. Slaar det meste jeg har tidligere spillt paa av gitarer i den prisklassen. Takker for svar.
  2. Beklager for en lite informativ post, men har ikke tid til mer. Jeg har en Ibanez RG1527 Prestige , ( http://www.ibanez.co.jp/world/country/frame_norway.html ) og skal anskaffe 2 nye mikker. Vil de passe, og er det noe annet enn prisen jeg burde passe paa ? DiMarzio Evolution Bridge : Er den jeg skal ha i bridge posisjon. ( http://www.wwbw.com/DiMarzio-Evolution-Bridge-i146141.music ) DiMarzio Tone Zone 7 Humbucking Pickup : Er da neck pickup'en jeg vil ha. Kom gjerne med andre anbefalinger, men bridgepickupen er bestemt. ( http://www.wwbw.com/DiMarzio-Tone-Zone-7-H...up-i97919.music ) jeg hoerer mye paa Dream Theater, og liker godt lyden John Petrucci har. Liker ogsaa Circus Maximus-lyden, saa om folk kan anbefale mikker for den sjangeren ville jeg vaert veldig glad ! Kom med alt av informasjon som kan vaere relevant for innkjopet, og om disse 2 mikkene vil passe til gitaren min. (m.a.o om jeg faar de til a funke ^^ DIY for dummies, eh ? )
  3. Tusen takk for svar og forslag. Har nå øvd på den 2-4-2-5 greia, og ekplosivitet, eller der jeg greide å få ut av ordet. så små bevegelser som mulig, men like vel hardt og hurtig. Så jeg fikk økonomisering ut av øvelsen. men kommer meg ikke opp i fart. forslag?
  4. Blir litt frustrert når jeg prøver å spille den første gitarsoloen i Dream Theater - Lie. jeg har rett og slett ikke styrke og teknikk nok til å spille den. er ikke rask nok med hammerons osv. hvordan trener jeg dette? post gjerne øvelser.
  5. stakkars dere. har hatt det kicket hver dag i ca 6 mnd nå.
  6. senket med en halvtone = b hevet med en halvtone = # correct me if i'm wrong
  7. [font=Courier New] --9-9-----6-6-----8-8-----9-9-----8-8-----6-6-----8-8-----9-9-----| ------6-6-----6-6-----6-6-----6-6-----6-6-----6-6-----6-6-----6-6-| ------------------------------------------------------------------| ------------------------------------------------------------------| ------------------------------------------------------------------| ------------------------------------------------------------------| [/font] hva heter den teknikken han bruker der?
  8. likte veldig godt bruken av Synth på Unwanted. den soloen der kunne blitt sinnsykt fet om du hadde forandra BARE på lyden. skaffa den en egen sound liksom. og så kan du si til bandmedlemmene dine at du krever å få lov til å skru god lyd, for det trengs på rytmegitaren. syns stemmen passa veldig godt enkelte steder, og mindre bra andre steder, og synes det var bra koring på slutten av sangen. må si enda en gang at jeg likte synthen^^
  9. til oppvarming bruker jeg kromatiske øvelser, polyrytmiske øvelser i sakte tempo, sweeppicking, eller bare spilling for fun. kombinert med strekking ög massasje av fingrene er det veldig effektivt, blir varm etter 4-5 minutter.
  10. Mmmmm, Dit Skal Jeg ;D så Jæææævlig Garantert!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.