Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Rocksmith 2014


Joakim7

Anbefalte innlegg

Tja. Det programmet ikke kan gjøre, er å se at du øver inn feil teknikk, som for eksempel feil stilling på fingre og så videre. Det kan en gitarlærer. Dessuten er det noe med menneskelig kontakt og samhandling du heller ikke får. Tror den eneste som har et skikkelig godt svar på det spørsmålet, er deg selv. Øv litt med rocksmith, og så kan du ta gitartimer samtidig som du fortsetter med å bruke  programmet. Dette er ikke noe enten- eller.

Det å lære seg gitarspilling er til å begynne med veldig mye trening i finmotorikk og automatisering av en del bevegelser. Det tar tid, og det må repeteres mange ganger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er mye  lurere å øve en halv time hver dag, enn sju timer en dag i uken. Hjernen din gjør ting du ikke er klar over mens du sover. Ting modnes.
Hvor lenge det er bra å øve om dagen er det ikke så lett å svare på. Du kan få senebetennelse, gå lei, og så videre hvis du overdriver. Jeg vil si at hvis du setter av mellom tretti minutter og tre kvarter per dag, så er du godt over snittet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har Rocksmith etter å ha vært en del av/på med spillingen i en del år, og skal si det får fart på sakene igjen! Litt mer motiverende enn å sitte og spille etter diverse låter for å komme i gang hvertfall. Anbefales!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.