Web Analytics
Jump to content

Rocksmith 2014


Joakim7

Recommended Posts

Tja. Det programmet ikke kan gjøre, er å se at du øver inn feil teknikk, som for eksempel feil stilling på fingre og så videre. Det kan en gitarlærer. Dessuten er det noe med menneskelig kontakt og samhandling du heller ikke får. Tror den eneste som har et skikkelig godt svar på det spørsmålet, er deg selv. Øv litt med rocksmith, og så kan du ta gitartimer samtidig som du fortsetter med å bruke  programmet. Dette er ikke noe enten- eller.

Det å lære seg gitarspilling er til å begynne med veldig mye trening i finmotorikk og automatisering av en del bevegelser. Det tar tid, og det må repeteres mange ganger.

Link to comment
Share on other sites

Det er mye  lurere å øve en halv time hver dag, enn sju timer en dag i uken. Hjernen din gjør ting du ikke er klar over mens du sover. Ting modnes.
Hvor lenge det er bra å øve om dagen er det ikke så lett å svare på. Du kan få senebetennelse, gå lei, og så videre hvis du overdriver. Jeg vil si at hvis du setter av mellom tretti minutter og tre kvarter per dag, så er du godt over snittet.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har Rocksmith etter å ha vært en del av/på med spillingen i en del år, og skal si det får fart på sakene igjen! Litt mer motiverende enn å sitte og spille etter diverse låter for å komme i gang hvertfall. Anbefales!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.