Web Analytics
Jump to content

Epiphone Les Paul Black Beauty


agurk

Recommended Posts

syntes du skal gå for den jeg :) det er alltid den gitaren jeg spiller på når jeg drar til musikkbutikken, og den har fin lyd den ass! Epiphone er utvikla av gibson, og black beauty er så nærme gibson du kommer, så jeg syntes den er verdt det!

Link to comment
Share on other sites

epiphonene er over hodet ingen dårlige gitarer, jeg synes den gitarer er god å spille på og låter forsåvidt ganske bra. Men prisen derimot var litt høy, har sett den til godt over 1k billigere på en del andre butikker. Skal si ifra om jeg kommer over den med bedre pris ;)

Link to comment
Share on other sites

jeg har aldri hatt sansen for epiphone, så prøv noe annet før du sitter og angrer deg på kjøpet. veldig mange som bruker epiphone da, man stikker seg ikke ut, hvis du vil det. prøv heller yamaha pacifica, noen lapper dyrere, men straks mer.. "besjelet" ;)

Link to comment
Share on other sites

syntes du skal gå for den jeg :) det er alltid den gitaren jeg spiller på når jeg drar til musikkbutikken, og den har fin lyd den ass! Epiphone er utvikla av gibson, og black beauty er så nærme gibson du kommer, så jeg syntes den er verdt det!

Er du jake shimabukuro fan ??

Link to comment
Share on other sites

ja, han er jævla flink ihvertfall, også ser han så søt ut med den lille ukulelen.

ja! han er rå... kjøpte en ukulele med en gang etter jeg så han spille while my guitar gently weeps :P hehe.. jeg å vil bli så god!!

hehe, når jeg så den prøvde jeg meg og, men det er jo helt umulig.. åssen lærer man seg å spille ukulele?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.