Web Analytics
Jump to content

Esp LTD f-250/Ibanez S520ex


dime

Recommended Posts

Heisann

Jeg ser etter ny gitar, spiller mye heavy greier. Har prøvd noen ibanezer, likte rg42dx(bortsett fra mikkene, lett å bytte.)

Men så lurte jeg på om det er noen her som har prøvd/eier en LTD f-250, og hva du synes om den. Også lurer jeg på om det er noen som veit om det er en butikk i Oslo som har en inne for tida.

Samma gjelder Ibanez S520ex.

Kom gjerne med andre anbefalninger, jeg har en del penger.

Link to comment
Share on other sites

LTD er kjempe-gitarer i de øvrere seriene (300-400-1000), har en EC-1000 selv og er veldig fornøyd, men vil egentlig råde deg fra å kjøpe billigere LTD'er i Norge, de er veldig dyre her pga. dårlig etterspørsel. Jeg tror det finnes andre gitarer (f.eks Ibanez som du nevner) som gir mye mer for penga.

Link to comment
Share on other sites

Gå for Ibanez!

Klart at du får mye mere gitar for penga, i tillegg til en mye bedre hals!

Prøv å skaffe en Prestige! Da bytter du neppe mikrofoner!

Jo, men jeg er helst ute etter en gitar hvor jeg kan sette inn mine EMG 81 og 85 :)

Men det skal vel ikke være så altfor vanskelig.

Veit du noe om rg1820x, den med piezo?

Edited by dime
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.