Web Analytics
Jump to content

Uriah Heep - Deep Purple !!


Mr.Bungle
 Share

Recommended Posts

Jo , jeg og har hørt at Satriani spilte med dem enten på en enkelt -plate eller en enkelt-turnee .. Vet ikke , og jeg ville vel ikke helt se for meg han i dems musikk kanskje ? men hva vet vel jeg ?

Jeg leste anmeldelsen i Vg (eller var det en annen avis, husker ikke . Anywho) der det sto at Steve Morse ikke var god nok til å erstatte Richie , selvom han var "teknisk briljant " ... sto noe som

"tross teknisk briljant er Steve Morse noe selvgod . Og han har ikke sjangs til å engang nærme seg Richie Blackmore"

Er egentlig litt enig , for han virker ikke så følelses-gitarist kanskje ? Men ja, det var det det sto .. Stakars Steve , nå blir han sikkert lei seg når han leser VG :wink:

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Stemmer det. Har sjekket et par web sites etter posten om konserten - som jeg ikke fikk sett :evil: får begynne å følge bedre med igjen - og Satriani took over i 93 etter at Blackmore sluttet. Morse took over etter Satriani etter et års tid.

Jeg var big DP fan som teen åring (70/80). Tror Smoke on the water var noe av det første jeg spilte.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.