Web Analytics
Jump to content

Gibson Les Paul 2009


Recommended Posts

Det er nok andre her på forumet som har mer greie på Les Paul enn meg,men jeg heller til at det er en Les Paul Studio.Veldig spesiell overflate på toppen,så det kan være en Limited Edition eller noe.Vanskelig å anslå verdi,tipper rundt ti tusen pluss/minus..

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Det der er nok en Les Paul Studio Faded eller worn eller noe sånt? Er det sorte/mørkebrune noe slags vinyl eller noe som er lagt oppå original rød finish? Hvis det går an å fjerne uten at det etterlater seg spor, ville jeg nok gjort det. Det er også vanskelig å se om den har kurvet topp?

Er den flat, ville det vært nærliggende å si at det er en Special, men så har den jo trapezoid innlegg i gripebrettet. Trussrodcover er neppe originalt, og den har nok en uoriginal kompensert tailpiece som egentlig er ment til bruk på modeller som ikke har TOM brua.

Henger meg på at pluss/minus 10.000,- sannsynligvis kan være realistisk, hvis gitaren er i god stand.

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Virker som prisene på LP Studio er synkende, lå ute mye til 11-12k - men nå ser jeg stadig flere tilsalgs til under 10 laken som ligger en stund :)


Lå en i Bergen for 6k i forrige uke - men den ble solgt fort, som indikerer at prisen var lav. 

 

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

20 timer siden, Troll skrev:

Virker som prisene på LP Studio er synkende, lå ute mye til 11-12k - men nå ser jeg stadig flere tilsalgs til under 10 laken som ligger en stund :)


Lå en i Bergen for 6k i forrige uke - men den ble solgt fort, som indikerer at prisen var lav. 

 

Det er dog vanlig Studio med gloss lakk og humbuckere. Usikker på hva p90s og faded finish har å si.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.