Web Analytics
Jump to content

NGD: Ibanez RG565 Genesis


Skullkrusher

Recommended Posts

New Guitar Day! Kjøpte nettopp denne Ibanezen fra 4Sound. Fin opplevelse og god service. Jeg er ikke vanligvis i "kjøp lokalt!!!"-leiren, men det er som regel lite å spare på å kjøpe fra utlandet. Når jeg i tillegg får med to servicer på kjøpet er det lite å tenke på.

Gitaren var god å spille på med en gang, men jeg justerte tremoloen og byttet strenger med en gang jeg kom hjem. Det var null stress å få til lav nok action på den, og halsen er perfekt og jevn.

Det blir spennende å se hvordan den takler en kald og tørr Trondheimsvinter. Pga. medfølgende service er jeg ikke så bekymret.

Jeg er veldig imponert for hva man får for pengene. Halsen, og spesielt treverket, er imponerende. Den har muligens en mer definert D-form enn min gamle RG560 fra 80-tallet, og jeg foretrekker den matte finishen som de nye Genesis-modellene har. Edge-tremoloen er fantastisk. Pickupene er gode, men kan nok fint byttes ut med noe annet om man ønsker det.

Alt i alt en fet gitar for prisen!

20211231_011106-01.jpeg

20211231_011639-01.jpeg

20211231_011650-01.jpeg

 • Like 5
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

6 timer siden, Troll skrev:

Gratulerer! Denne var fin :) Har selv lyst på en Ibanez med gripebrett av lønn og en sprek farge en gang snart :)

Takk! Jeg har hatt spreke Ibanezer tidligere, og har en RG560 fra '89 som jeg bruker masse, men har aldri hatt en med lønnehals. Det ser unektelig ekstra shredder ut med lønn, spesielt i kombo med spreke farger! 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

På 3.1.2022 den 1.10, Slashaxl skrev:

Kunne godt hatt en slik oransj en ja. Fin gitar. Grattis! Hadde de flere på 4Sound? Skulle vært innom å prøvd 🎅

Jeg bestilte den fra Gjøvik eller Oslo til Trondheim, så de hadde ikke på lager i Trondheim fra før. Oransje finnes ikke hos 4Sound, men tror den finnes hos andre! De er ikke i sortimentet lenger, så det kan være lurt å slå til nå om man vil ha uten å vente på bruktmarkedet. Takk, forresten!

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.