Web Analytics
Jump to content

NGD: Ibanez RG565 Genesis


Skullkrusher
 Share

Recommended Posts

New Guitar Day! Kjøpte nettopp denne Ibanezen fra 4Sound. Fin opplevelse og god service. Jeg er ikke vanligvis i "kjøp lokalt!!!"-leiren, men det er som regel lite å spare på å kjøpe fra utlandet. Når jeg i tillegg får med to servicer på kjøpet er det lite å tenke på.

Gitaren var god å spille på med en gang, men jeg justerte tremoloen og byttet strenger med en gang jeg kom hjem. Det var null stress å få til lav nok action på den, og halsen er perfekt og jevn.

Det blir spennende å se hvordan den takler en kald og tørr Trondheimsvinter. Pga. medfølgende service er jeg ikke så bekymret.

Jeg er veldig imponert for hva man får for pengene. Halsen, og spesielt treverket, er imponerende. Den har muligens en mer definert D-form enn min gamle RG560 fra 80-tallet, og jeg foretrekker den matte finishen som de nye Genesis-modellene har. Edge-tremoloen er fantastisk. Pickupene er gode, men kan nok fint byttes ut med noe annet om man ønsker det.

Alt i alt en fet gitar for prisen!

20211231_011106-01.jpeg

20211231_011639-01.jpeg

20211231_011650-01.jpeg

 • Like 5
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

6 timer siden, Troll skrev:

Gratulerer! Denne var fin :) Har selv lyst på en Ibanez med gripebrett av lønn og en sprek farge en gang snart :)

Takk! Jeg har hatt spreke Ibanezer tidligere, og har en RG560 fra '89 som jeg bruker masse, men har aldri hatt en med lønnehals. Det ser unektelig ekstra shredder ut med lønn, spesielt i kombo med spreke farger! 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

På 3.1.2022 den 1.10, Slashaxl skrev:

Kunne godt hatt en slik oransj en ja. Fin gitar. Grattis! Hadde de flere på 4Sound? Skulle vært innom å prøvd 🎅

Jeg bestilte den fra Gjøvik eller Oslo til Trondheim, så de hadde ikke på lager i Trondheim fra før. Oransje finnes ikke hos 4Sound, men tror den finnes hos andre! De er ikke i sortimentet lenger, så det kan være lurt å slå til nå om man vil ha uten å vente på bruktmarkedet. Takk, forresten!

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå får man priser inkludert MVA til Norge i nettbutikken. Ingen fortollingsgebyr lenger, kun frakt opp til et visst beløp. Ved retur etc slipper man hassle med å søke returnert mva osv da de har en norsk adresse som betjener dette.
  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.