Web Analytics
Jump to content

Epiphone LP og Drop-C tuning


pada2002

Recommended Posts

Hallo! Når jeg fikk min gitar funket det fint å stemme den ned til CGCFAD, men etter jeg skiftet strenger (til Ernie Ball 0.10) høres gitaren bary stygg ut i DropC. Er fustrert! Kan jeg ha satt på strengene feil eller tåler gitaren min rett og slett ikke disse strengene?

Takker for svar!

Link to comment
Share on other sites

OK! Takk for svar! Prøver å kjøpe noen .13 strenger! Hvilket merke annbefales?

Og noddy noodLe; hva er DR?

DR er et merke, som hevder strengene er håndlagde. DR lager fine strenger, men å få tak i .13 fra dem kan være litt problematisk i Norge, må da evt. bestille fra noe sted.

GHS boomers låter fett de også. Hør med din lokale butikk og se hva den har.

Link to comment
Share on other sites

De fleste gitarer kommer nye med 09 strenger, noen har 10.

Forskjellige strenger har noe forskjellig spenning, selv om de er av samme tykkelse. Da jeg gikk fra DR .10 til Gibson .10, måtte jeg stemme gitaren ned en halvtone for at tremoloen skulle ligge like beint som før - mao. "strammere" strenger.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.