Web Analytics
Jump to content

Liming av hals på Epiphone LP


Recommended Posts

Husker det var litt sårt og selge Gibson LP'n min for å finansiere Jem 20th. Denne Epin' ser dønn lik ut. Kjøpte den usett. Og hals sprekkene var en del mer kompliserte en det jeg har vært borte i før. Måtte limes på tre steder. Lagde klosser med halsprofil for at tvinger skulle sitte stabilt. Blir kanskje bra-. Ble uansett ikke blakk på denne.

DSC_6765.JPG

DSC_6766.JPG

DSC_6767.JPG

DSC_6768.JPG

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Blokkene er laget av treklosser. Sagde ut med håndsag. Og filte til riktig passform. La på litt dobbelsidig tape for bedre friksjon. Kunne nok laget klossene med noe bedre passform. Men usikker på hvor stor betydning det har om de matcher helt halsprofilen.

Edited by stensen
Link to comment
Share on other sites

Lagde klosser på feelingen. Burde kanskje brukt mal. Men tror ikke det har så stor betydning. Det viktigste er at tvingene blir satt riktig og får bra hold.

Resultatet ble ok. Må rådføre meg med frøkna som er mobbelsnekker angående videre finish på halsen. Det siste jeg ønsker er et ujevnt lag med klarlakk. Er mye bedre å spille på matte halser. Så en innfarging av de lyse partiene og så lakkbeis kan bli løsningen.

DSC00620.JPG

DSC00618b.JPG

DSC00619b.JPG

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.