Web Analytics
Jump to content

Bonusgave til meg selv (AV65 Straten igjen)


vim

Recommended Posts

Fant ut at jeg jo hadde spart omtrent prisen for pickupene jeg har siklet på lenge, da jeg skiftet bånd på AV65 Straten selv.
Så da var det jo bare en ting å gjøre: Å få brukt de pengene fort som fy!
Med 20 minutters venting mellom to møter i umiddelbar nærhet av Vintagegitar, gikk det som det måtte og jeg dro hjem med et Lollar Dirty Blonde sett (flat pole).
Var egentlig happy med Duncan Antiquity Texas Hot, men må bare si at dette var noe annet gitt!

Fra før av, har jeg Lollar Blackface i CS65 Straten og er veldig godt fornøyd. Synes strengeseparasjon og følelsen av "oppløst og åpen" lyd er eksepsjonelt bra med Lollar, men Blackface er også ganske in-your-face :)
Blonde har mye av samme signaturen, men er litt snillere og ikke så Strat på stereoider som Blackface. Jeg tør våge påstanden at dette er de desidert beste Strat pickupene jeg har hørt!
Skal jeg sammenligne med noe jeg kjenner, må det blir 60´s Josefina Handwound settet jeg nylig solgte, men de låt ikke fullt så åpent og klokkerent.

I tillegg, koblet jeg ut tonekontrollen på halspickupen, da den likevel aldri blir brukt. Minst mulig i veien for signalet, a la Matt Schofield.

Siden et bilde av pickuper ikke er så sexy, spanderer jeg et naturfoto fra før bytte :)
IMG_2351.JPG.4c436d4afe5bb79c1dadc306506a9ae3.JPG

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.