Web Analytics
Jump to content

Bonusgave til meg selv (AV65 Straten igjen)


vim

Recommended Posts

Fant ut at jeg jo hadde spart omtrent prisen for pickupene jeg har siklet på lenge, da jeg skiftet bånd på AV65 Straten selv.
Så da var det jo bare en ting å gjøre: Å få brukt de pengene fort som fy!
Med 20 minutters venting mellom to møter i umiddelbar nærhet av Vintagegitar, gikk det som det måtte og jeg dro hjem med et Lollar Dirty Blonde sett (flat pole).
Var egentlig happy med Duncan Antiquity Texas Hot, men må bare si at dette var noe annet gitt!

Fra før av, har jeg Lollar Blackface i CS65 Straten og er veldig godt fornøyd. Synes strengeseparasjon og følelsen av "oppløst og åpen" lyd er eksepsjonelt bra med Lollar, men Blackface er også ganske in-your-face :)
Blonde har mye av samme signaturen, men er litt snillere og ikke så Strat på stereoider som Blackface. Jeg tør våge påstanden at dette er de desidert beste Strat pickupene jeg har hørt!
Skal jeg sammenligne med noe jeg kjenner, må det blir 60´s Josefina Handwound settet jeg nylig solgte, men de låt ikke fullt så åpent og klokkerent.

I tillegg, koblet jeg ut tonekontrollen på halspickupen, da den likevel aldri blir brukt. Minst mulig i veien for signalet, a la Matt Schofield.

Siden et bilde av pickuper ikke er så sexy, spanderer jeg et naturfoto fra før bytte :)
IMG_2351.JPG.4c436d4afe5bb79c1dadc306506a9ae3.JPG

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.