Web Analytics
Jump to content

Noen som kjenner igjen denne ampen ?


S-Ove

Recommended Posts

Byttet til meg en Impact 1015 60w mot en Marshall Valvestate. Tidligere eier har nok brukt fantasien sin her.?

Har prøvd å finne noe info om denne på nettet, det jeg har funnet ut er at Impact 1015 60w er samme amp som sound City 50 plus, de skal være 100% like etter det jeg har forstått.

Det jeg ikke finner ut er om Impact ble laget før eller etter Sound City 50 plus. ?

 

Impack.jpg

85_1764361755.jpg

Untitled.jpg

Edited by S-Ove
Link to comment
Share on other sites

Da har jeg jobbet litt med ampen. Som sakt er dette en amp som er opp i mot 50 år snart, så et kondensator bytte måtte til. Det var en god del trafo støy og susing fra den.

Jeg bestillet alle filter kondensator fra Tubeamp Dr. Jeg fikk satt dem inn på lørdag og trafo støy gikk betraktelig ned, Lyd volum gikk også mye opp, så jeg måtte skru ned volum etter bytte. Det ble også mye finere lyd i ampen. Siden jeg også byttet Bias kondensator så måtte eg jusere bias på ny.Alle disse kondensatorere viste lekasje og oppsvulming. Jeg vet ikke om disse ampene kan bli like lydløse som nyere amper, det er ennå noe suselyd og litt trafo om jeg drar opp på noen av tone kontrollene. Det er ennå et par elektrolyttkondensator rundt rørene i preampen gjerne disse også bør byttes ? Men uansett den låter betraktelig mye bedre nå. Og den lukter ikke gammel elektonikk når den blir varm lengre hehehe..

 

 

 

Untitled.jpg

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.