Web Analytics
Jump to content

Video fra støttekonsert i Olavshallen.


Audun
 Share

Recommended Posts

Poster en video fra en konsert hvor jeg satt i husbandet til støtte for MDD-linja på Fosen Videregående Skole. Agendaen var en protest mot at fylkespolitikerne i Sør-Trøndelag har besluttet å legge ned MDD-linja på Fosen Videregående Skole, i tillegg til at man ser en negativ utvikling i forhold til kulturfagene generelt i den norske skole. En rekke profilerte artister deltok, og Olavshallen var fylt med 1000+ publikummere.

Videoen viser avslutningsnummeret med solist Andreas Tronga som har vært elev på MDD-linja på skolen, og er nå lydteknikker i Bjugn Kulturhus. Han hadde, i tillegg til et solistnummer, ansvar for lyd for konserten i sin helhet.

Undertegnede er gitarist / korist, og kan så vidt skimtes lengst bak til venstre i backingbandet.... :P

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Det foregår faktisk saker og ting utenfor ring 3 i Oslo, og forsåvidt de få andre "store" byene vi har i Norge, og det er viktig at dette bygges opp under i stedet for at det skal rives ned. Musikk-Dans-Drama- linjer på videregående skoler er sentralt i så måte, og lokale kulturskoler i distriktene blir jo direkte berørt i og med at det som regel er tett samarbeid i forhold til lærerkrefter/ressurspersoner her.

Forhåpentligvis, kan man etter hvert også få "riks"kringkastingen på Marienlyst til å utvide horisonten litt også....

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
  • Takk, ingen ``blemmer`` så langt. Kroppen er av et treslag kalt silkwood, lett i vekt og lett å arbeide med, fresen  kutter som i smør. Kjøpte det av Roy Bang i RB Guitars . Teak i halsen derimot, chipper lett og her må man være forsiktig, forrige gang slo det ut en feit flis på hjørnet av headstock, da jeg kom for brått inn mot fresestålet. trodde det var kjørt der ,men den lot seg fint lime på plass, og umulig å se nå. Men jeg synes det passer bra i hals. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.