Web Analytics
Jump to content

Kemper Profiler og pedaler ...


juzzizhow
 Share

Recommended Posts

Ref. tråden her : http://forum.gitarnorge.no/topic/55342-trenger-tips-opptak-og-oeving-uten-kabinett/#entry700623

Før noen år siden fikk jag en "living room demo" av en Kemper Profiler. Vi 'profilerte' da min Weber 5F2A amp, og resultatet blev skikkelig tøft !

Men hvordan tar disse sakene pedaler ?

En 'Tube Screamer' type pedal foran en 1974X type amp låter og spiller jo kuler og krutt o.s.v ... Men hvordan er det da med en 1974X Kemper profil av samme amp ?

Noen som prøvd ?

Link to comment
Share on other sites

Min tar pedaler særdeles bra. Aller best gjennom loop når den er satt til "distortion loop", da forteller man kemperen at man ønsker å kjøre pedaler inn før preamp. Jeg bruker i all hovedsak bare forskjellige amp-profiler og midikontroller til å øke/senke gain, men noen clean profiler låter utrolig bra og med f.eks fuzz inn forran blir de helt magiske :)

Link to comment
Share on other sites

Pedaler er blitt brukt med bra resultat av mange.. Loopen på Kemper fungerer like bra som hvilken som helst annen amp ihvertfal etter det jeg har erfart. Eneste pedal jeg har plugga rett i var en Skrydstrup BR1. Funka likt som om det var på en røramp

Link to comment
Share on other sites

Kempern er følsom på inngangen akkurat som en røramp, og responderer på volumet på gitaren på samme måte (at en kan cleane opp lyden ved å dra ned volum på gitaren). Funker derfor fint også med pedaler foran for å booste. Har ikke testa sløyfa ennå :)

Link to comment
Share on other sites

Kempern er følsom på inngangen akkurat som en røramp, og responderer på volumet på gitaren på samme måte (at en kan cleane opp lyden ved å dra ned volum på gitaren). Funker derfor fint også med pedaler foran for å booste. Har ikke testa sløyfa ennå :)

Akkurat dette trodde jeg ikke var mulig med en digital enhet! Hadde vel aldrig trodd at jeg skulle ha en digital amp heller! hehe

Jeg har kjørt en TC. G-Force gjennom loopen og det fungerr bra, men den må settes til 100% forskjellen i forhold til mange andre digitale er at her er lydene/riggene tatt opp fra den virkelige ampen. Jeg tenkte jeg skulle prøve å modelere favoritt ampen min i helga! :-) får se hvordan det går. Har vært så optatt i det siste og hatt så mye jobber og konsertter at jeg har heller konsentrert meg om å skru til noen sikkelig bra av det eksisterende og fra Amp Factory

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
  • Binding på gripbrett.
  • Kjøpes fra StewMac, limes med polyeuretan-lim. Jeg bruker Titebond sine lim til alt, trelim, superlim og poly
  • Photoshoot med dette beistet ved "Sverd i fjell", flott søndagsmorgen må jeg si... 🙂  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.