Web Analytics
Jump to content

Erfaringer med ZT Lunchbox?


El_Aba
 Share

Recommended Posts

Hei!

Jeg skal bytte fra kombo, til topp+kabinett. Hadde egentlig bestemt meg for noe i Terror-serien til Orange, men så har jeg tydeligvis plutselig begynt å kikke på disse lunchboxene til ZT. Er det noen som har disse? Slik jeg forstår det, så funker den fint som kombo til f.eks. hjemmebruk, og smelle på et kabinett i bandsammenheng?

Jeg spiller nesten utelukkende med masse dist i band, så da tenker jeg et par pedaler gjør susen?

Noen som kan tale for eller imot dette?

Link to comment
Share on other sites

Jeg elsker zt lunchbox. Jeg kjører den uten ekstrakabinett og har den stående foran meg vinklet rett i fleisen ( på gulvet vel og merke) . Er ikke sikker på hvordan den er med dist ved bruk av ekstra kab, men jeg synes den låter klart best med overdrive og ikke ekstreme settinger. Så ut i fra kun amp tenker jeg at det ikke er noe metalamp, men i rock, country, bluesland. Men lyden funker i mine ører meget bra til akkurat dette :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg gjorde en del research på Lunchbox-type amper (søk i forumet så finner du tråden), og endte opp på ZT Lunchbox. Er strålende fornøyd.

Bor i Finnmark, så å kunne dumpe ampen i kofferten når jeg skal på flyjobber er helt genialt. De ble også meget glade på Radio Nova når jeg ikke tok opp halve studioet med ampen min. Er så liten at jeg kan ha den i garderobeskapet på jobb, og spiller høyt nok til at jeg høres i band og storband.

Finfin cleanlyd, morsom (men ikke alltid like anvendelig) vreng. Jeg trøkker fuzz, mod-effekter, delay, distortion, mer fuzz, oscillering, looper og alt mulig igjennom uten for store problemer. Det blir innimellom litt tannløst i bassregisteret, men det må man nesten forvente med så lite høyttalerelement. Har til gode å hekte på et skikkelig kabinett, men YT-klippene virker lovende.

Du får ikke den samme levende lyden som fra en highclass røramp, men utrolig mye godlyd for pengene.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Har en Lunchbox(som midlertidig er ute av drift) og har tidligere hatt en Club.

Når jeg hadde Club'en var den min hovedamp, og brukte den ofte med et 412-kabinett til drøy, seig metal.

Funket fjell det :)

Har forsåvidt brukt Lunchboxen til det samme også, funket bra det og. :)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg vil ikke være særlig mer konkret da det neppe vil ha betydning for sjansene til å finne igjen gitaren, og kan stille noen i dårlig lys. Jeg har også alle opplysningene fra en person som er død, slik at de ikke kan ettergås.
  • Jeg vet ikke om det er innafor i det hele tatt i dette forumet, men kanskje du kan være litt mer konkret når du nevner artister? Det vil sannsynligvis hjelpe. Moderatorer?
  • Et stykke ut på 2000-tallet  skulle en kamerat ta med seg denne til Oslo (hvor han jobbet som lydtekniker) for salg. Den ble først lånt ut til en artist som var interessert, men det var visst dårlig med likviditeten. Deretter ble den etter hva jeg er blitt fortalt satt i en forretning, inntil noen andre viste interesse og gitaren på nytt ble lånt ut, visstnok til en som var involvert i en viss gitartrio som "herjet" på den tiden. Herremannen sluttet i denne trioen, startet hos en annen kjent norsk artist hvorpå han flyttet til utlandet. Jeg regner med at gitaren enten ble med på lasset, eller solgt videre. Oppgjør fant aldri sted, og jeg så aldri gitaren igjen. Dette lå veldig på kameraten min som slet med livet på alle områder, og han ønsket å gjøre opp for gitaren av egen lomme, selv om jeg gav uttrykk for at dette ikke var hans problem. Han gikk dessverre bort i 2015. Nå skriver vi 2021, og det er mer enn seks år siden kameraten gikk bort og rundt 15 år siden gitaren forsvant. Jeg lurer veldig på hvor den kan ha havnet, og om nåværende eier er klar over at den i praksis er tyvgods. Selv kjøpte jeg den hos Contronic musikk i Kristiansund på slutten av 90-tallet. Pickup`ene var veldig mikrofoniske, og jeg tok livet av 2 ved forsøk på å vokse dem. Den som fremdeles fungerte ble satt tilbake i gitaren, og fikk selskap av en singelcoil fra en Schecter-strat, samt bridge-pickup`en fra en 1982 60`s reissue. Begge donorgitarene tilhørte kameraten min. Hvis noen har sett denne eller har noen formening om hvor den er havnet setter jeg stor pris på å få info. Legger ved bilder av gitaren tatt av meg. Serienummer er godt synlig.  
  • Jeg har handlet for over 5000 2 ganger hos Thomann. Begge gangene måtte gebyr/mva betales før utlevering av pakka.
  • En mann med million kroner 😁
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.