Web Analytics
Jump to content

Erfaringer med ZT Lunchbox?


El_Aba

Recommended Posts

Hei!

Jeg skal bytte fra kombo, til topp+kabinett. Hadde egentlig bestemt meg for noe i Terror-serien til Orange, men så har jeg tydeligvis plutselig begynt å kikke på disse lunchboxene til ZT. Er det noen som har disse? Slik jeg forstår det, så funker den fint som kombo til f.eks. hjemmebruk, og smelle på et kabinett i bandsammenheng?

Jeg spiller nesten utelukkende med masse dist i band, så da tenker jeg et par pedaler gjør susen?

Noen som kan tale for eller imot dette?

Link to comment
Share on other sites

Jeg elsker zt lunchbox. Jeg kjører den uten ekstrakabinett og har den stående foran meg vinklet rett i fleisen ( på gulvet vel og merke) . Er ikke sikker på hvordan den er med dist ved bruk av ekstra kab, men jeg synes den låter klart best med overdrive og ikke ekstreme settinger. Så ut i fra kun amp tenker jeg at det ikke er noe metalamp, men i rock, country, bluesland. Men lyden funker i mine ører meget bra til akkurat dette :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg gjorde en del research på Lunchbox-type amper (søk i forumet så finner du tråden), og endte opp på ZT Lunchbox. Er strålende fornøyd.

Bor i Finnmark, så å kunne dumpe ampen i kofferten når jeg skal på flyjobber er helt genialt. De ble også meget glade på Radio Nova når jeg ikke tok opp halve studioet med ampen min. Er så liten at jeg kan ha den i garderobeskapet på jobb, og spiller høyt nok til at jeg høres i band og storband.

Finfin cleanlyd, morsom (men ikke alltid like anvendelig) vreng. Jeg trøkker fuzz, mod-effekter, delay, distortion, mer fuzz, oscillering, looper og alt mulig igjennom uten for store problemer. Det blir innimellom litt tannløst i bassregisteret, men det må man nesten forvente med så lite høyttalerelement. Har til gode å hekte på et skikkelig kabinett, men YT-klippene virker lovende.

Du får ikke den samme levende lyden som fra en highclass røramp, men utrolig mye godlyd for pengene.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Har en Lunchbox(som midlertidig er ute av drift) og har tidligere hatt en Club.

Når jeg hadde Club'en var den min hovedamp, og brukte den ofte med et 412-kabinett til drøy, seig metal.

Funket fjell det :)

Har forsåvidt brukt Lunchboxen til det samme også, funket bra det og. :)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.