Web Analytics
Jump to content

"Musiker" søker medmusikere i Ålesund


ØysteinV
 Share

Recommended Posts

Etter noe sjeleransakelse kommer jeg fram til at min tilværelse som musiker er for passiv. Er derfor på utkikk etter medmusikere i Ålesunds-området til å spille/drikke kaffe/lage musikk/jamme med.

Jeg kan først si litt om meg selv: Jeg er 23 år gammel og studerer nå i Ålesund. Deler av mitt musikalske nettverk er for tiden spredt over lange avstander, så behovet for et mer lokalt opplegg har oppstått. Har spilt gitar i overkant av 10 år og gikk musikklinja en gang i tiden. Jeg er i overkant interessert i musikk og lytter til alt mulig, så lenge det er låter bra.

Nå for tiden går det mye i: Bonnie Raitt, D'angelo, Tom Petty, Prince, Ryan Adams, John Mayer, Neil Young, Stevie Nicks, Earth Wind & Fire, Warren Zevon, Vince Gill, Buddy Guy for å skrape i overflaten.

Lager mye musikk selv, uten at jeg nødvendigvis gjør noe mer med det enn å spille det for meg selv. Det kan ofte forekomme at jeg spiller/(prøver å spille) piano, bass, slagverk, pumpeorgel, trekkspill, saxofon osv, men hovedsaklig gitar i band/orkester-sammenheng. Har spilt en del i band, musikaler, revy-opplegg tidligere.

Er ikke nødvendigvis på utkikk etter et band, men gjerne kreative folk som lager musikk selv, som kanskje trenger en habil (hvis det er lov å si om seg selv.. Er det lov? Vi lever i 2014 folkens.. :P ) gitarist til å legge noen fine akkorder her og der. Så lenge det ikke er brøling så er jeg åpen for mye. Skulle det være behov for flere habile musikere til et fint prosjekt, så kan det også kanskje ordnes. Gjerne folk rundt min egen alder, men ikke noe krav.

Send meg en PM hvis du har noe som trenger noe gitar, eller hvis du har noe å drøfte rundt dette. ;)

Edited by ØysteinV
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.