Web Analytics
Jump to content

"Musiker" søker medmusikere i Ålesund


ØysteinV

Recommended Posts

Etter noe sjeleransakelse kommer jeg fram til at min tilværelse som musiker er for passiv. Er derfor på utkikk etter medmusikere i Ålesunds-området til å spille/drikke kaffe/lage musikk/jamme med.

Jeg kan først si litt om meg selv: Jeg er 23 år gammel og studerer nå i Ålesund. Deler av mitt musikalske nettverk er for tiden spredt over lange avstander, så behovet for et mer lokalt opplegg har oppstått. Har spilt gitar i overkant av 10 år og gikk musikklinja en gang i tiden. Jeg er i overkant interessert i musikk og lytter til alt mulig, så lenge det er låter bra.

Nå for tiden går det mye i: Bonnie Raitt, D'angelo, Tom Petty, Prince, Ryan Adams, John Mayer, Neil Young, Stevie Nicks, Earth Wind & Fire, Warren Zevon, Vince Gill, Buddy Guy for å skrape i overflaten.

Lager mye musikk selv, uten at jeg nødvendigvis gjør noe mer med det enn å spille det for meg selv. Det kan ofte forekomme at jeg spiller/(prøver å spille) piano, bass, slagverk, pumpeorgel, trekkspill, saxofon osv, men hovedsaklig gitar i band/orkester-sammenheng. Har spilt en del i band, musikaler, revy-opplegg tidligere.

Er ikke nødvendigvis på utkikk etter et band, men gjerne kreative folk som lager musikk selv, som kanskje trenger en habil (hvis det er lov å si om seg selv.. Er det lov? Vi lever i 2014 folkens.. :P ) gitarist til å legge noen fine akkorder her og der. Så lenge det ikke er brøling så er jeg åpen for mye. Skulle det være behov for flere habile musikere til et fint prosjekt, så kan det også kanskje ordnes. Gjerne folk rundt min egen alder, men ikke noe krav.

Send meg en PM hvis du har noe som trenger noe gitar, eller hvis du har noe å drøfte rundt dette. ;)

Edited by ØysteinV
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
  • Her var det jo overveldende mye respons  Uansett, jeg tenker jeg ender opp med MusicNomad Guitar One og mikrofiber til gitarkroppen, og satser på at det holder i første omgang. Så får man heller se senere, kanskje det ikke trengs mer enn det Så har jeg tre forskjellige rengjøringsartikler til gripebrettet, blir vel å teste D'Addario (Planet Waves?) Lemon Oil snart. Dette skal bli veldig interessant, har aldri prøvd å skikkelig rengjøre et rosewood fretboard før
  • Hei, jeg har nylig oppdaget PRS. Startet dette eventyret med en SE Standard 24 (fra 2018, tror jeg det er), som, imo, er en grei gitar. Det blir nok flere PRS etterhvert Kan også opplyse om at jeg har solgt alle Ibanezene jeg hadde, så jeg er vel muligens ikke noen IbanezFanatic nå.. Uansett, generelt når det gjelder rengjøring så kan det vel holde med å tørke av med en (fuktig?) mikrofiberklut, men har noen noe tips til hva man kan polere med? For å få bort riper og swirls. Skjønner forskjellige PRS har forskjellig finish men noen som har noen generelle råd? Og kan man bruke vanlig carnauba bilvoks (evt hybridvoks) på gitaren? Eller er det noe man skal holde langt borte? Ja, jeg vet det finnes et PRS rengjøringssett.. Og ja, jeg vet hvordan man bruker Google 👍
  • Det er dog vanlig Studio med gloss lakk og humbuckere. Usikker på hva p90s og faded finish har å si.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.