Web Analytics
Jump to content

Gatemusikant


Polkagrisen
 Share

Recommended Posts

Du trenger kun polititillatelse ved bruk av høytaler/forsterker. Men som EA sier, kanskje ålreit å spørre eventuelle bedrifter i nærheten om de syntes det er greit. Jeg gjorde det da jeg bodde i Bergen, og det er utrolig koselig. Kommer gjerne i snakk med folk og stifter nye bekjentskaper :)

EDIT: fra politi.no:

Gatemusikanter krever ikke politiets tillatelse hvis ikke megafon eller høyttaler benyttes.

Edited by UglyCasanova
Link to comment
Share on other sites

Denne tråden fikk meg til å tørke støv av den aukustiske gitaren min og ta turen til det lokale kjøpesenteret. Spilte i 1,5 time på parkeringsplassen. Fikk 381,-, en 300gr pose med nøtter, og ble kjent med Ba fra Sushirestauranten og Eirik som er styreleder i borettslaget og gammel vokalist i et Beatles/Stones-coverband.

Tommel opp for gatemusikantlivet! :D

Edited by UglyCasanova
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Sånn ble dette så langt:
  • Og laget cavity-cover av valnøtt til baksiden. Dette skal selvfølgelig pusses til flukt med kroppen
  • Nå er halslomme, humbucker- og kontroll-hulrom frest. Halslommen går helt mot neck humbucker. Dette fordi jeg skal få vinkel korrekt når jeg skal bore fra neck humbucker til kontroll-hulrom. Jeg boret direkte fra HB til kontroll for begge HBs slik at man slipper å ta ut bridge-buckern for å ta ut neck-bucker etc. 
  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.