Web Analytics
Jump to content

TC Electronic - D-Two Delay


Griffin
 Share

Recommended Posts

Jeg har brukt TC G-Force i mange år, og jeg liker delyen og klangene de lager.

Forumet har nå vært nede noen dager, så jeg har fått litt tid til å søke litt på egen hånd...

Fant ut at D-Two har en irriterende evne til volumendring...fordi en ikke kan lagre input output level i preset.

Har dog også søkt på G-Force... som jeg også ble nysgjerrig på, men nå går jeg i den klassiske fellen med å finne meg dyrere og dyrere stæsj da.

Sist gang det skjedde så snusa jeg på en Blackstar HT5C og endte opp med 65amps Lil'Elvis, så her må jeg trå varsomt :blush:

Kan jeg dog spørre litt om dine erfaringer med denne uniten?

For mitt vedkommende så skal en evt. delay unit stå foran ampen. Jeg skal primært bruke den med en Marshall 2061X og den har ikke FX loop.

Noen input, gain clipping, output level issues?

Link to comment
Share on other sites

nå har ikke jeg erfaringer med D-TWO, men jeg har brukt G-Force`n sammen med amper med FX-LOOP det er egene parametre for output og input på G-force. tror også du kan sette level på hver enkelt preset, men jeg har ikke justert noe på dette, da jeg stort sett har brukt volumpedal eller solovolum de senere årene. Jeg er ingen effektgeek og bruker kun lit dely, ekko trem og en skjelden gang chorus. Jeg har ikke hatt noen gain issues eller clipping

Link to comment
Share on other sites

Delay foran ampen låter ikke spesielt fint synes jeg men kommer vel ann på hva man er ute etter..

Hadde vel gått for en pedal da.

Vet ikke hvor godt en D-Two vil takle det, er vel hovedsakelig tenkt for bruk etter preamp.

G-Force er helt grei hvis du bruker den med en Suhr Minimix e,l

Skal du ha noe som ikke tukler med originalsignalet ditt er gamle Intellifexer glimrende, koster som regel rundt 50 øre og!

Men foran amp hadde jeg gått for en pedal som jeg vet takler det.

Eller hvis du er en delayjunkie finnes det jo knapt noe råere enn en 2290 :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.