Web Analytics
Jump to content

TC Electronic - D-Two Delay


Griffin

Recommended Posts

Jeg har brukt TC G-Force i mange år, og jeg liker delyen og klangene de lager.

Forumet har nå vært nede noen dager, så jeg har fått litt tid til å søke litt på egen hånd...

Fant ut at D-Two har en irriterende evne til volumendring...fordi en ikke kan lagre input output level i preset.

Har dog også søkt på G-Force... som jeg også ble nysgjerrig på, men nå går jeg i den klassiske fellen med å finne meg dyrere og dyrere stæsj da.

Sist gang det skjedde så snusa jeg på en Blackstar HT5C og endte opp med 65amps Lil'Elvis, så her må jeg trå varsomt :blush:

Kan jeg dog spørre litt om dine erfaringer med denne uniten?

For mitt vedkommende så skal en evt. delay unit stå foran ampen. Jeg skal primært bruke den med en Marshall 2061X og den har ikke FX loop.

Noen input, gain clipping, output level issues?

Link to comment
Share on other sites

nå har ikke jeg erfaringer med D-TWO, men jeg har brukt G-Force`n sammen med amper med FX-LOOP det er egene parametre for output og input på G-force. tror også du kan sette level på hver enkelt preset, men jeg har ikke justert noe på dette, da jeg stort sett har brukt volumpedal eller solovolum de senere årene. Jeg er ingen effektgeek og bruker kun lit dely, ekko trem og en skjelden gang chorus. Jeg har ikke hatt noen gain issues eller clipping

Link to comment
Share on other sites

Delay foran ampen låter ikke spesielt fint synes jeg men kommer vel ann på hva man er ute etter..

Hadde vel gått for en pedal da.

Vet ikke hvor godt en D-Two vil takle det, er vel hovedsakelig tenkt for bruk etter preamp.

G-Force er helt grei hvis du bruker den med en Suhr Minimix e,l

Skal du ha noe som ikke tukler med originalsignalet ditt er gamle Intellifexer glimrende, koster som regel rundt 50 øre og!

Men foran amp hadde jeg gått for en pedal som jeg vet takler det.

Eller hvis du er en delayjunkie finnes det jo knapt noe råere enn en 2290 :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.