Web Analytics
Jump to content

Trubadur og inear-monitoring


Erik VB

Recommended Posts

Hei.

Etter at "musikerkarrièren" lå brakk i rundt 10 år begynte jeg i fjor å ta oppdrag som trubadur. På spillejobbene jeg har hatt til nå har jeg kun sunget og spilt på min Martin D-28, men jeg ønsker å utvikle meg til å ha med forhåndsinnspilt komp, slik at lydbildet blir fyldigere. (Lager dette i reason). Dette resulterer i .wav-filer som jeg spiller av med ipad'en.

Planen er å bruke syncinside (http://www.syncinside.net/screenshots.html)

til å samkjøre en vanlig wav-fil med komp, og en wav-fil med komp og click-track.

Naturligvis er den videre planen da at click-track- wav'en skal sendes trådløst til mitt øre, mens den andre sendes til mixer og publikum.

Det jeg lurer på er hvilket system som kan holde til slik bruk? Click-track wav'en i øret må selvsagt være 100 % synkront med resten av musikken.

Men da dette ikke er det mest avanserte opplegget, bør det vel holde med et relativt billig inear-system? Noen som har noen anbefalinger til slik bruk? Kan det holde med for eksempel dette?:

http://www.danmusikk.no/product/karsect-mwt5-mwr5-komplet-traadloes-in-ear-mottaker-2086/

Alternativt tenkte jeg også på om det går an å sende via bluetooth? til disse: http://store.bragi.com/collections/all-products/products/the-dash

Gitar og sang (det som spilles live) kommer jeg til å høre gjennom en vanlig scenemonitor, så jeg ser for meg at click-track-wav'en kun skal brukes til ett øre..

Tar i mot alle svar med interesse!

Link to comment
Share on other sites

Jeg har syslet med tanken om å bruke en sånn mini FM-sender til dette. Altså, sende klikktracket til en slik sak som er beregnet på å koble til en avspiller or så å ta i mot dette på en mobil, eller en liten fm-radio som man da har på øret.

Det blir nok mye billigere enn dette, men jeg lurer litt på hvor stabilt det blir. Jeg har aldri kommet lenger enn til tenkestadiet. :)

Link to comment
Share on other sites

Hei jeg har brukt in-ear i mange år. først rett fra aux på bordet og ledning til headsett, så kjøpte jeg et JTS tråløst funka ok, men slo seg på mute ved utespilling og lit fuktig luft. JTS funker om du skal ha et billig sett. for et par år siden kjøpte jeg meg Sennheizer ew300 og det ble jo en helt annen verden, men man må bla opp noen laken skal man ha proff lytting. spørs hvor mye man vil betale. Jeg har ikke angra og har dette i gitarracket mitt. så når jeg gjør jobber for andre enn bandet, Kor Revyband ol. så har jeg min egen lytting in-ear.

Har ingen formening om click og clicktrack da vi spiller uten noe

Edited by morten
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.