Web Analytics
Jump to content

Suksess med Gitar og IPad Air


Thammarat
 Share

Recommended Posts

God Jul alle sammen!

Tenkte jeg skulle rapportere litt om et tema som kanskje ikke er så belyst enda. Gjelder opptak/avspilling fra gitar til iPad 4 og Air (Lightning interface) og IOS 7.0.4. Har bla. liggende en meget bra sak som heter Zoom H4n. Flere kjenner vel til den og den har også kommet ut i ny versjon som er enda mer kapabel som heter H6n. Uansett så har jeg nå testet den litt med Lightning til Camera Kit. Den må dog ha ekstra strøm via USB Hub m / ekstern strømforsyning for å fungere på dette oppsettet. Brukte Garage Band for testen og lyden var rett og slett superbra!. Det er mye snakk om bla. Apogee Jam etc. for dette bruket, men lyden var helt topp selv med singlecoil Stratten min. Den koster endel, men spec er på øverste hylle og har mange bruksområder. Firmware på min er v.1.6.

Les masse detaljer om denne her:

http://www.zoom.co.jp/english/products/h4n/

Har også en mer low end Behringer Xenyx X1222USB mixer som faktisk fungerte UTEN USB Hub. Plugget den direkte inn i Lightning to Camera Kittet og Garage Band fungerte helt greit. Preamp'ene på denne mikseren er kanskje ikke de beste så vet ikke hvordan det blir med støy, men har ikke fått tweaket noe enda på det. Fungerte gjorde den iallefall.

Les mer om denne her:

http://www.behringer.com/EN/Products/X1222USB.aspx

Ellers så er det en ting jeg lurer på og det er om Lightning pluggen supporterer ladefunksjon på samme måte som 30-pin pluggen gjør. Strømforbruket fra iPad'en ved bruk av utstyret ovenfor var ikke stort, men muligheten for lading samtidig som man bruker iPad'en til eksternt utstyr er definitivt viktig synes jeg. Noen som vet noe mer om dette?

Ha et Godt Nyttår!

Edited by Thammarat
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.