Web Analytics
Jump to content

Suksess med Gitar og IPad Air


Thammarat

Recommended Posts

God Jul alle sammen!

Tenkte jeg skulle rapportere litt om et tema som kanskje ikke er så belyst enda. Gjelder opptak/avspilling fra gitar til iPad 4 og Air (Lightning interface) og IOS 7.0.4. Har bla. liggende en meget bra sak som heter Zoom H4n. Flere kjenner vel til den og den har også kommet ut i ny versjon som er enda mer kapabel som heter H6n. Uansett så har jeg nå testet den litt med Lightning til Camera Kit. Den må dog ha ekstra strøm via USB Hub m / ekstern strømforsyning for å fungere på dette oppsettet. Brukte Garage Band for testen og lyden var rett og slett superbra!. Det er mye snakk om bla. Apogee Jam etc. for dette bruket, men lyden var helt topp selv med singlecoil Stratten min. Den koster endel, men spec er på øverste hylle og har mange bruksområder. Firmware på min er v.1.6.

Les masse detaljer om denne her:

http://www.zoom.co.jp/english/products/h4n/

Har også en mer low end Behringer Xenyx X1222USB mixer som faktisk fungerte UTEN USB Hub. Plugget den direkte inn i Lightning to Camera Kittet og Garage Band fungerte helt greit. Preamp'ene på denne mikseren er kanskje ikke de beste så vet ikke hvordan det blir med støy, men har ikke fått tweaket noe enda på det. Fungerte gjorde den iallefall.

Les mer om denne her:

http://www.behringer.com/EN/Products/X1222USB.aspx

Ellers så er det en ting jeg lurer på og det er om Lightning pluggen supporterer ladefunksjon på samme måte som 30-pin pluggen gjør. Strømforbruket fra iPad'en ved bruk av utstyret ovenfor var ikke stort, men muligheten for lading samtidig som man bruker iPad'en til eksternt utstyr er definitivt viktig synes jeg. Noen som vet noe mer om dette?

Ha et Godt Nyttår!

Edited by Thammarat
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.