Web Analytics
Jump to content

Airbourne


LTBR
 Share

Recommended Posts

Hei! Tenkte jeg ikke skulle skrive dette da smaken er som baken:) Men etter konserten på mandag så klarer jeg ikke å dy meg, for en konsert og for en energi!! Flere som var der? Å kalle dette for et "tulleband" faller på sin egen urimelighet:) Har vært på ACDC 6 ganger, Motley Crue, Metallica og div andre av ymse slag, men dette er (inntil evt ACDC begynner å spille på små arenaer igjen) en desidert høydare:)

Link to comment
Share on other sites

Var der! Å ja, helt enig. Det er helt latterlig hvor bra de er live. Jeg har aldri sett maken. Jeg har vel også sett stort sett alt jeg liker av band, og haugevis av andre konserter opp gjennom årene, men Airbourne topper alt i livesammenheng. Energinivået til Joel O'Keeffe er enestående. For en frontmann!

Jeg trodde for å være helt ærlig at jeg kom til å bli skuffet på mandag, siden jeg hadde enorme forventninger etter konserten for et par år tilbake. Forventet aldri at de faktisk skulle klare å overgå det. Men det gjorde de altså. Rett og slett en brutal leksjon i hvordan en rocknrollkonsert skal gjøres :D

Link to comment
Share on other sites

Var ikke der, men så de da de varmet opp for Motorhead i spektrum for noen år siden, pluss det jeg har sett på dvd og youtube.

At et band gjøre noe så latterlig enkelt og rett fram, med så bra trøkk og energi, rett og slett beint fram rock n' roll sånn det skal være!

Gleder meg til å høre den nye plata deres :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.