Web Analytics
Jump to content

Spock's Beard - Brief Nocturnes and Dreamless Sleep


GonWild
 Share

Recommended Posts

..et ofte glemt og sykt undervurdert band dette, som i noen år har laget melodisk prog i en helt egen klasse.

Nytt album akkurat ute (kan blant annet kjøpes digitalt for en billig penge her:http://spocksbeard.bandcamp.com)

ikke ofte jeg lager slike tråder med musikkanbefalinger, men etter å hørt på denne plata må jeg bare si at det er noe av det beste jeg hørt på lang lang tid!!!! Musikalsk variert, nydelig melodisk og progressivt, utrolig bra vokalist, flott lyd og produksjon osv. kan ikke lovprise denne plata nok! Så de av dere som liker Spock's fra før...hør denne..sier ikke mer! De som ikke har et forhold til dette bandet, er dette en knallbra plass å starte.

sånn, da har jeg slått et slag for Spock's, men skulle bare mangle! :)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Så dem på Rockefeller som special guests med Dream Theater i 2000, det var helt sykt. Blåste dramtaterne av scenen, for å si det mildt :D Ramla litt av lasset etter sjefen sjøl slutta, kanskje jeg bør plukke opp dette bandet igjen!

Link to comment
Share on other sites

Hadde jeg faktisk ikke forventa av deg Aphelion. Skal jeg være helt ærlig. :P

Til emnet: Ikke hørt så mye av Spock's Beard etter at Neal Morse slutta selv. Men Snow er helt klart et av alltime favoritt progplater ja. Skal nok sjekke ut den nye plata også :)

Edited by Nameless
Link to comment
Share on other sites

Hehe, når det gjelder prog er det de gode gamle banda som gjelder for meg. Og siden Spock's Beard har mye elementer fra den gamle progen, synes jeg det er helt sjef :D Spesielt de Gentle Giant-inspirerte korpartiene, helt vilt!

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Har stått på repeat i 2 dager her nå. Lenge siden jeg var så begeistra for ei plate :)

Snow var bra, men når (etter min mening) ikke denne opp til anklene!! Trodde det skulle litt til for å toppe forrige skive (X), men jaggu...!

Link to comment
Share on other sites

Hehe, når det gjelder prog er det de gode gamle banda som gjelder for meg. Og siden Spock's Beard har mye elementer fra den gamle progen, synes jeg det er helt sjef :D Spesielt de Gentle Giant-inspirerte korpartiene, helt vilt!

Vi er nok ganske enige i progrock sjangeren! Med noen unntak foretrekker jeg "gammel" prog, og band som benytter elementer fra den eraen! :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.