Web Analytics
Jump to content

Vokalist søkes til band(Oslo/Asker)


NavidRocknroll
 Share

Recommended Posts

Hei

Vi letter etter en hengiven, seriøs og ambisiøs vokalist til vårt band, Fierce Justice. Vi spiller heavy metall inspirert av ulike band som ikke har så mye felles til hverandre, noe som betyr at materialet vårt er veldig eksperimentell samt thrashy og mye variasjon. Det betyr derimot ikke at vi har kompleks materiale, fordi vi liker å holde det simpelt og tight.

Vi satser høyt og liker å holde oss gående. All egen-materiale er klart, så vi trenger bare en vocalist som ikke bare kan synge, men også har poesien/diktingen i blodet, og som dermed har god fantasi/ide. Greit med litt growling, men hovedsakelig leter vi etter en mer James Hetfield aktig retning. Vi øver i Asker, men de fleste av medlemmene bor i Oslo, og det er heller ikke så mye stress siden vi har eget lokale-som er gratis.

Vet ikke om alder er så veldig viktig egentlig, men vi er fra 20 - 27, så det går fint om du er 30.

Kontakt: navid_mai91@hotmail.com

cheers from us, og håper du er interessert og engasjert til å spille gigs før jula og resten av fremtiden(med mindre du vinner i lotto, and say fuck it all..:) )

mvh.nave

Edited by BrutalDemon
Link to comment
Share on other sites

Ja jeg kan gi to band , som er så og si mixed in i tanken vår: Metallica og periphery. Men altså, jeg gidder ikke å ta også å ramse opp en liste med band, slik som de fleste gjør, for da vet jeg at jeg ikke kommer til å finne noen kreative vokalister som vet å bruke sin indre stemme(=stemmen du har i hodet, men vanskelig å få frem). Jeg nevnte James hetfield-style, men jeg mener jo selvsagt at det skal være litt røft:) ...kan selvsagt legge ut links til materiale her, men i tilfelle plagiat så vil jeg heller at vedkommende skal ta en tur for noen/en time(rs) audition først.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.