Web Analytics
Jump to content

Recommended Posts

Sitter å blar igjennom nettet etter hals. Ender jo fort opp hos allparts. Det jeg lurer på, og som jeg ikke har klart å finne ut, er hva som er forskjellen på de forskjellige betegnelsene. Altså hva er en TRO kontra en TRVF, TRF, TEO, TMNF, osv...??

Link to comment
Share on other sites

Egentlig burde jeg startet tråden på nytt og spurt om halser til telecaster generelt. Har sett på en del fenderhalser også, så leser man seg grønn på info om hvilken årgang man skal holde seg unna osv. Vanskelig å vite hvordan halsen er før man har testet den, men ettersom dette er en gitar jeg ikke kommer til å selge noen gang, og helt sikkert bruke mye, så vil jeg jo gjerne aller helst ha en god hals. Hva med fender fra 90-tallet f.eks.

mhm... blir vel OT detta her..

Link to comment
Share on other sites

Jeg har aldri forstått dette med MIJ og MIA Allparts..., trodde alt fra Allparts var japan-produsert.

Tror ikke en Allparts-hals står noe særlig tilbake for en original Fender-hals, med mindre du kikker på CS-halser, men da blir det jo en helt annen pris også.

Du nevner jo også Warmoth, som også er et godt alternativ. Kikk i "showcase"-kategorien deres på hjemmesidene. Mulig å få seg en nitrolakket Warmoth-hals til prisen av en polylakket Allparts-hals, men man må ha litt flaks for å finne en med de specsene en er ute etter.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.