Web Analytics
Jump to content

Skurring ved bruk av effekt-loop


Carpal67
 Share

Recommended Posts

Hei, er det noen som vet hva om er galt med effekt-loopen på denne amp'en?

Pot'en jeg skrur på er volumet til pre-amp....ca 6-10. Mot slutten(rød led oppe til venstre i filmen)booster jeg signalet med en compressor/limiter.

Amp'en er en Marshall JTM30.

Tror filmen er selvforklarende....

Edited by Carpal67
Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Har du forsøkt å kun koble ledning i loopen? Altså kabel rett fra FX ut til FX inn? Bare sånn for å utelukke at det er utstyret du har i loopen som gir lyden?

For meg høres det ut som du overstyrer et transistor basert buffer/forsterkertrinn ved å drive det til klipping. Det minner lydmessig om det jeg opplevde nylig med min DIY boost-pedal her:

Link to comment
Share on other sites

Det er mye rare feil på den ampserien der som har med konstruksjonen å gjøre. Bla a. er det liggende rør på den og printkortet ligger rett over og der blir det varmt da det heller ikke er noen ventilasjon på toppen. Nå kan det være så enkelt som et jack-inngang/utgang også. De er også en svakhet på disse.

Ellers låter disse helt fortreffelig når de virker som de skal.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg skjønner godt at det er skrevet for å skape debatt/provosere, men forstår fortsatt ikke poenget med å debattere rundt musikksmak. 
  • er ikke ordet "kåseri" brukt? det betyr vel generelt at det som blir sagt, ikke akkurat skal tas 100% seriøst
  • He he, ja... Nå skal det sies at Epiphone kanskje ikke overpolstrer gitarene i eska når de sender ut fra fabrikk, men den har nå tross alt seilt halve jorda uskadet før den kom hit til landet.
  • Jo, takk for det. Etter å ha spilt på den en god del nå i kveld, må jeg faktisk si at dette er det beste jeg har opplevd fra Epiphone. Ikke det at jeg har et båtlass med erfaring, men en god del forskjellige eksemplarer har jeg tross alt vært borti. Resten virker veldig solid og godt gjennomført, bortsett fra at endene på nøtta kunne vært litt mer avrundet. Antydning til båndskjegg er det også, men ikke verre enn noen av mine andre gitarer uten fret-nibs, så jeg er nok litt vel overfølsom der. Selger fortalte jo at han kjøpte den ny fra Evenstad, og at han sendte tilbake et eksemplar han ikke var fornøyd med, før han fikk denne. Mistenker at den kanskje kan være kontrollert og sjekket litt ekstra fra Evenstad før den ble shippet. Endestykke og bru er veldig Epiphone, og jeg tipper det kan være noe å hente på å oppgradere her, så det kommer nok til å skje. Pickups og elektronikk virker veldig kurant. Er det slik at posten krever at jeg sender gitaren til reparasjon, vet jeg faktisk ikke om jeg gidder.
  • Fikk meg til å tenke på denne saken:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.