Web Analytics
Jump to content

Skurring ved bruk av effekt-loop


Carpal67
 Share

Recommended Posts

Hei, er det noen som vet hva om er galt med effekt-loopen på denne amp'en?

Pot'en jeg skrur på er volumet til pre-amp....ca 6-10. Mot slutten(rød led oppe til venstre i filmen)booster jeg signalet med en compressor/limiter.

Amp'en er en Marshall JTM30.

Tror filmen er selvforklarende....

Edited by Carpal67
Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Har du forsøkt å kun koble ledning i loopen? Altså kabel rett fra FX ut til FX inn? Bare sånn for å utelukke at det er utstyret du har i loopen som gir lyden?

For meg høres det ut som du overstyrer et transistor basert buffer/forsterkertrinn ved å drive det til klipping. Det minner lydmessig om det jeg opplevde nylig med min DIY boost-pedal her:

Link to comment
Share on other sites

Det er mye rare feil på den ampserien der som har med konstruksjonen å gjøre. Bla a. er det liggende rør på den og printkortet ligger rett over og der blir det varmt da det heller ikke er noen ventilasjon på toppen. Nå kan det være så enkelt som et jack-inngang/utgang også. De er også en svakhet på disse.

Ellers låter disse helt fortreffelig når de virker som de skal.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.