Web Analytics
Jump to content

Bassist søker band i Oslo


simenandreas

Recommended Posts

Hei! Mitt navn er Simen Andreas Knudsen og søker et seriøst etablert funk/gospel/party band eller kor i Oslo. Jeg er 21 år og har spilt bass i 8. Her er min soundcloud side: http://soundcloud.com/search?q%5Bfulltext%5D=simenandreas

Jeg spiller bass på alle låtene. Låt nr 2 og 3 er selvkomponert utenom vokal, har også gjort mixingen og mastringen. Låt 3 spiller jeg alle instrumentene.

Jeg søker et band med jevnaldrene musikere, eller eldre. Og øvingslokalet er positivt. Musikk jeg vil spille er ish som D`sound. Er også veldig fan av Dirty Loops. "Party musikk" som Donkyboy - Pull of the eye eller Sophie Ellis Bextor - Murder on the dance floor, er musikk jeg også kunne tenke meg å spille. Mine positive sider som bassist er at jeg er teknisk flink, groover godt, smiler mye og er veldig spilleglad.

Jeg er også veldig opptatt av tempo, og trives godt med trommis på klikk! Mine negative sider er at jeg ikke kan bladlese noter. Jeg er også litt mer kresen på oppmerksomhet på scenen enn den generelle bassisten ;)

Min musikalske bakgrunn er et år på Viken folkehøgskole - samt et år som musiker på veien. Har i år spilt over 70 konserter med et band kalt Roadservice. Vi har vært et promoteringsband for Skjærgårds music and misson festival. Dette var da litt om meg.

Er du/dere interessert, skriv ned hvem dere er, hvilke instrumenter dere har, hvor gamle dere er og hvilke sjanger dere spiller! :)

Snakkes!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Hei.

Vi er et band som kaller oss New Canvas og leter etter en bassist. Er usikker på om sjangeren er din stil, men sjekk ut vår hjemmeside: Newcanvasmusic.com

Ligger ikke så mye ute av vårt materielle ennå, men har en del som skal bli gjort når bassist er på plass.

Vi er noe eldre enn deg 25-30 år og vil kalle det vi spiller er i rock/pop sjangern.

Og har et lokale som holder til på Alnabru.

Ta gjerne kontakt på mail hvis du vil vite mer:

Newcanvas@live.no

Link to comment
Share on other sites

Hallo, Simen!

Lyst å spille i et noe alternativ pønk/pop/rock-band? Vi heter Restless. Sjekk oss ut HER!

Du virker som en fyr med ambisjoner. Det er veldig viktig for oss. Musikken vår er kanskje ikke nøyaktig den du er ute etter, men som et medlem av bandet ville du selvfølgelig ha kunne vært med på å prege soundet vårt mer i din retning.

Les mer om dette i denne tråden, og ikke nøl med å ta kontakt!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.