Web Analytics
Gå til innhold

MrGibsonJunior

Medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om MrGibsonJunior

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 25. sep. 1993

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Sagene, Oslo
 • Interesser
  Pønk, rock, musikk forøvrig... same old shit
 1. Hei. Ensom ulv leter et et sted å spille i Oslo. Jeg spiller alene - akk. gitar og sang. Sjangeren er sånn amerikansk-pønk-rock-ish, bare akkustisk. Jeg veit at det fins åpne scener og den slags, men på slike steder er pønk sjelden godt mottatt. Jævla jazz/bluesere... Jeg vil booke meg en liten gig, rett og slett, på et lite, skittent sted hvor folk drikker øl og røyker. Noen tips????
 2. Hei! Jeg er 19 år, gutt, har sunget i flere år, elsker å spille live, har god formidlingsevne, skrevet hundrevis av låter, spilt seriøst i band i fire år og bor for øyeblikket i Oslo. Jeg synger helst melodiøs power-pop, pønk eller drivende rock. Er inspirert av vokalister som Gerard Way (MCR), Jason DeVore (Authority Zero), Johnny Rotten (Sex Pistols), Billie Joe Armstrong (Green Day), Mike Ness (Social Distortion), Joe Strummer (The Clash). I løpet av 2013 skal jeg starte et annet band med en kompis av meg. Om jeg da vil kunne fortsette i to band eller ikke vil tiden vise. I disse to videoene nedenfor kan du høre to av singlene jeg ga ut med mitt forrige band, Restless. Låtene heter To the Bitter End og Jails are Burning. Jeg synger lead og har skrevet tekst og melodi på begge to. (I den øverste videoen er jeg han som holder vodka-flaska, by the way!) Takk for at du titta innom!
 3. Halla! Hvordan høres fucked-up, sprø pop-pønk ut? Les mer her!
 4. Hallo, Simen! Lyst å spille i et noe alternativ pønk/pop/rock-band? Vi heter Restless. Sjekk oss ut HER! Du virker som en fyr med ambisjoner. Det er veldig viktig for oss. Musikken vår er kanskje ikke nøyaktig den du er ute etter, men som et medlem av bandet ville du selvfølgelig ha kunne vært med på å prege soundet vårt mer i din retning. Les mer om dette i denne tråden, og ikke nøl med å ta kontakt!
 5. Hei, Paul! Hva sier du til å spille bass i et noe alternativt pønkrock-band? Vi heter Restless. Sjekk oss ut HER! Jeg er stor fan av The Who selv, om lead-gitaristen i bandet er sikkert verdens største Maiden-fan. Les litt mer i denne tråden, om du er interessert!
 6. Sjekk ut RESTLESS sin første singel Jails are Burning! Jeg er vokalist og tekstforfatter. Forresten, vi søker nye medlemmer! http://forum.gitarno...ativt-punkband/
 7. Hei Jeg er arbeidsledig, 18 år og bor i Oslo. Jeg har en kassegitar og hadde håpet at jeg kunne greie å tjene litt penger ved å spille akkustiske konserter rundt omkring. Noen av dere som veit om noen barer, puber, kafeer i Oslo det går an å spille akkustisk på? Setter stor pris på hjelp!
 8. Hallo! Det alternative pønk/pop/rock-bandet Restless søker ny trommis, bassist og keyboardist i OSLO. Vi har eksistert i 4-5 år. Vår hovedbase pleide å være Namsos, Nord-Trøndelag, men nå har vi planer om å gjenoppstarte virksomheten i Oslo. Vi begynner når lead-gitaristen kommer til Oslo over jul. Vi er et band med store drømmer og høye ambisjoner. Både jeg (vokalist/gitarist) og lead-gitaristen er 19 år. Om du liker Green Day, Authority Zero, My Chemical Romance, The Cure, Social Distortion, Iron Maiden, Sex Pistols, The Clash, Nirvana, og AC/DC - OG - du ønsker å bli proffesjonell, utøvende musiker - ikke nøl med å ta kontakt! Tlf: 915 93 588 Mail: mikael-r93@hotmail.com Sjekk gjerne ut åssen Restless låt og så ut før vi splitta opp: http://www.youtube.c...Music1/featured Sjekk også ut bloggen vår: http://restlessrock.blogg.no/ Søk opp 'Restless - Jails are Burning' på spotiy for å høre vår første singel.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.