Web Analytics
Jump to content

NAD(1967 Fender Blackface Bassman)


johs

Recommended Posts

fikk denne fra fedex på mandag. Prisen var rimelige 500 dollar fra rumble seatmusic southwest. Ganske underprisede disse ampene, i hvertfall i usa. Litt hissigere og kraftigere enn bandmastern men ganske lik. Rimelig sikker på at den har ab165 circuiten, som jeg synes låter nydelig. Kjører den gjennom et marshall 4x10 cab. :) Veldig fornøyd! Vanskelig å finne en ptp amp for den prisen! Bildet er av en annen som er circa identisk

Link to comment
Share on other sites

Nice! Har du noen lydklipp å refere til? Spent på hvor mye gain det er i denne ^_^

har dessverre ingen lydklipp, tør knapt spille over tre på soverommet. Blir nok en del gain hvis du skrur den lenger opp
Link to comment
Share on other sites

De er av en eller annen grunn ikke så attraktive som combo ampene. Jeg har sett dem brukt hver gang jeg har vært i statene priset til 400-500 dollar. Låter jo helt kanon på en 4x12 med GBs. Det ble vel bygd haugevis med disse siden prisen er som den er.

Leste noe om en eller annen kjent kar som fikk bygd den ene kanalen om til tweed bassman/JTM45 kretsen. Det hørtes ut som en kul greie.

Anyho, grattis med en kul amp.

Link to comment
Share on other sites

de er VELDIG billige og mye av grunnen er nok fordi de ikke har reverb. Tror ikke at det ble bygget noe fler enn comboene heller. Når fender er kjent for combo, vil folk ha combo og når toppene i tillegg mangler reverb er det mange som overser de.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.