Web Analytics
Jump to content

Søker person på synth og en gitarist til et progressivt dødsmetallband lokalisert på Hadeland, etterhvert muligens i Oslo


Mattikeikale

Recommended Posts

Vi er et band som har holdt på i 6 år sammen, og spiller en blanding av deathmetal(ala bloodbath, vader etc) blandet med 70s progrock og generell progressive metal. Vi består av bassist, gitarist(vokalist) og trommis. Kjører 7strengergitarer(standard H-tuning), men ingen problem om gitarmann tuner ned 6strengern sin. Vokal er blanding av growl og clean. Fint om du har litt vokalprestasjoner i tillegg! Synthmann\dame må kunne spille både akkordspill og en del lead, da dette blir et meget viktig element i musikken. Har en mellotron stående her som vil bli brukt både i studio og live. Vi disponerer gratis øvingslokale her på Hadeland, men vurderer sterkt å skaffe et lokale i Oslo, da det er lettere å rekruttere medlemmer når ting er litt mer sentralt, hehe.

Ta kontakt på aronxyre at hotmail.com , så kan jeg sende deg preprods som vi har spilt inn. Det blir såklart så mye livespilling som mulig, og skive er planlagt å spilles inn til sommern. Vi er et band som føler vi sitter på noe nyskapende og vil satse, så motivasjon er viktig!!

Håper å høre fra noen der ute!

Mvh

Mattis Simen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.