Web Analytics
Jump to content

Søker vokalist!


pdkorva

Recommended Posts

Hei kjære godtfolk!

Som nevnt i tittel, jakter bandet vårt en vokalist. Vi er åpne for alt i utgangspunktet, men vi håper å kunne unngå growling. Det er ikke noe krav om at man i tillegg spiller på tangenter eller gitar, men det kommer fint med.

Vi er 3 hyggelige menn i aldersgruppen 23 - 33, hvorav en spiller gitar, en spiller trommer og sistemann spiller bass. Alle er erfarne musikere, med mange års erfaring. Vi har nå spilt sammen i ett halvt år stort sett kun for å ha det hyggelig og lage litt musikk. Men i det siste har vi intensivert, å faktiskt begynt å gjøre ting ferdig. Dette har resultert i 6 egen lagde sanger, som havner i gaten til bigbang eller rundt deromkring, kanskje litt poppete. Vi har eget øvingslokale med flotte fasiliteter, med mulighet for enkel innspilling.

Om ønskelig kan jeg sende over noen klipp fra sist øving.

Velkommen skal du være!

Edit: glemte jeg å nevne at vi er bosatt i telemark- porsgrunn/bamble område med lokale i Skien?

Send gjerne PM eller mail : so@njd.no

Edited by pdkorva
Link to comment
Share on other sites

Det så litt fristende ut dette. Men jeg er straks 60, så utgangspunktet blir kanskje litt skjeivt. :D

Men, jeg kjenner en kar på ca 25, som faktisk har et skikkelig godt potensiale som vokalist, og han har ikke noe band. Jeg sendte ham en link til innlegget ditt, kan hende han tar kontakt. Han bor i Porsgrunn.

Lykke til ;)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hei Tommern!

Takk for din interesse! :)

Altså i utganspunktet så har vi kanskje sett for oss en vokalist som er noe yngre, men det er klart vi må jo gjerne gjøre ett forsøk?

Hvordan gikk det med kjenningen, hadde han lyst?

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.