Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

folkemusikk+ekstrem-metal+animistiske undertoner


Magnarsson

Anbefalte innlegg

Hei

Bandet heter Elvarhøi. Vi spiller metal. Vi søker gitarist og bassist. Vi øver i Oslo, men lokasjon er ikke avgjørende. Vi har røtter i folk metal sjangeren, men beveger oss for tiden mer i retning av black metal, dog i bred betydning.

Folk metall er en sjanger som i all hovedsak er bygget på et popmusikalsk skjelett, kledd med tamulvsham og syntetiske folkedrakter. Det er kastrert metall, med en sjelløs idé om folkemusikk på toppen.

Vi mener, til tross for folkmetalsjangerens mange tegn på det motsatte, at etnisk/tradisjonsmusik har en emosjonell og estetisk slagkraft som ennå ikke har blitt utnyttet på en skikkelig måte innenfor metal.

Vårt utgangspunkt er folkemusikk og svartmetall i symbiose.

Vi ser etter en gitarist som er bevandret innen svartmetall, har en stødig tremolo, sans for droning, og gjerne også en interesse for skeive takter og asymmetri.

Vi ser etter en bassist som er glad i å følge basstromma, gjerne spiller på 5 strenger, ikke er helt ukjent med vrengpedalen og liker å buldrebasse.

Musikalske referanser

Bandet består for tiden av meg, som skriver materialet, spiller gitar, bouzouki og synger. I tillegg har vi en på fløyte, en på fele og sang, og en ekstremmetalltrommis.

Ta kontakt på chrismentzen.3d@gmail.com, eller her.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.