Web Analytics
Jump to content

folkemusikk+ekstrem-metal+animistiske undertoner


Magnarsson
 Share

Recommended Posts

Hei

Bandet heter Elvarhøi. Vi spiller metal. Vi søker gitarist og bassist. Vi øver i Oslo, men lokasjon er ikke avgjørende. Vi har røtter i folk metal sjangeren, men beveger oss for tiden mer i retning av black metal, dog i bred betydning.

Folk metall er en sjanger som i all hovedsak er bygget på et popmusikalsk skjelett, kledd med tamulvsham og syntetiske folkedrakter. Det er kastrert metall, med en sjelløs idé om folkemusikk på toppen.

Vi mener, til tross for folkmetalsjangerens mange tegn på det motsatte, at etnisk/tradisjonsmusik har en emosjonell og estetisk slagkraft som ennå ikke har blitt utnyttet på en skikkelig måte innenfor metal.

Vårt utgangspunkt er folkemusikk og svartmetall i symbiose.

Vi ser etter en gitarist som er bevandret innen svartmetall, har en stødig tremolo, sans for droning, og gjerne også en interesse for skeive takter og asymmetri.

Vi ser etter en bassist som er glad i å følge basstromma, gjerne spiller på 5 strenger, ikke er helt ukjent med vrengpedalen og liker å buldrebasse.

Musikalske referanser

Bandet består for tiden av meg, som skriver materialet, spiller gitar, bouzouki og synger. I tillegg har vi en på fløyte, en på fele og sang, og en ekstremmetalltrommis.

Ta kontakt på chrismentzen.3d@gmail.com, eller her.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.