Web Analytics
Jump to content

Hvilken gitar bør jeg velge?


Dr.Mabuse

Recommended Posts

Har tenkt å kjøpe meg en rimelig klassisk gitar som et supplement til min western. Da jeg ikke har særlig greie på gitarer, lurte jeg på hvilken av følgende som vil være det beste kjøpet:

1. Morgan CG 50 DLX kr. 995,-

http://www.gitarhuse...-cg-50-dlx-sort

2. Catala? kr. 822,-

http://www.best2musi...r-39-2462p.html

3. Maestro LC-16 kr. 818,- (førpris 1.759,-)

http://www.best2musi...c-16-1836p.html

Tar gjerne imot eventuelt andre tips, men gitaren bør ikke koste mer enn kr.1000,-

På forhånd takk.

E.

Edited by Dr.Mabuse
Link to comment
Share on other sites

Det kan kanskje skyldes noe så enkelt som at ingen har kjennskap til akkurat disse 3 gitarene.....

De er alle rimelige nylonstrenge-gitarer til under 1000-lappen. Og det kan være kjempestor forskjell på gitarer i denne prisklassen, men det vet man ikke før man har dem i handa.

Hvis jeg skal gi deg mitt beste råd, så er det å ikke kjøpe slikt på nett. Gå i en velassortert gitarforretning, og prøv noen forskjellige modeller i samme prisklasse, og kjøp en du syntes er grei. Eller den beste du finner, for å si det slik. Og da mener jeg den du har prøvd, ikke en tilsvarende ny i eske som de henter på lageret. Det er ofte stor forskjell fra eksemplar til eksemplar i den prisklassen. Den de har hengende ute i butikken har som regel fått litt oppmerksomhet, slik at den avgir et greit inntrykk for de som er på kjøpern.

Lykke til :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.