Web Analytics
Jump to content

Taksering


Skoggy

Recommended Posts

Er det en veldig gammel eller sjelden gitar? Hvis ikke, kan du sannsynligvis finne prisen i prislister for vintage gitarer eller spørre på dette forumet, da folk gjerne har en veldig klar oppfatning av hva noe er verdt på bruktmarkedet.

Hvis det er en moderne gitar og gjerne ikke spesielt samleverdig eller kostbar i utgangspunktet, er det hva folk faktisk vil betale, og dermed hva en slik gitar generelt går for, som avgjør passende salgspris. Spør du folk som følger med på slikt og som handler en del gitarer får du som oftest et ganske godt svar.

Link to comment
Share on other sites

Kan jo bare legge til at hvis det er en ordinær produksjonsmodell av nyere dato, er mellom 1/2 og 3/4 av nypris mest vanlig. Litt etter alder og tilstand. Når det er sagt, virker det som om det pr. i dag er kjøpers marked når man ser på antall annonser her, på finn o.l.

Hvis gitaren du snakker om er litt mer spesiell, er det som Greener sier, masse folk med god peiling her på forumet, så det kan jo være et sted å starte.

Link to comment
Share on other sites

Vel, det er vel ikke så mange av den, det er en original ESP Ouija fra '98, og sågar den eneste, meg bekjent, som ble solgt i Norge, så det er litt vanskelig å få brukthandelpriser på den... Ser at den har gått litt over taksten for pent brukte organer på ebay, men synes ikke det gir en altfor god pekepinn på hva den event. kan gå.for i Norge. Anyone?

Btw, takk så langt, Greener og Audun! :)

Link to comment
Share on other sites

Hvis det du sier stemmer angående hvor sjelden den er, blir det et typisk eksempel på at verdien blir det folk faktisk er villige til å betale. Det hjelper ikke om noen taksterer gitaren til aldri så mye med mindre noen faktisk vil betale summen.

Legg den ut for salg med "åpen" pris eller sett en pris og varsle at du villig til å diskutere prisen.

Egentlig høres det mer ut som en gitar du bør selge på e-bay i en budrunde med en fast minstepris.

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror egentlig ikke det er noe stort marked for Ouija eller lignende gitarer i Norge. Men det er jo verdt et forsøk.

Hvis ikke så er det et større marked utenlands. Gutta på ESP-forumet er godt over gjennomsnittet interessert i de der!

EDIT:

Det kommer helt an på hvilken Ouija-modell du har, har jeg lest nå. Det ble laget en del forskjellige versjoner. Noen lyser i mørket, noen har litt andre inlays, osv..

Les om det her: http://bbs.espguitars.com/showthread.php?t=60152

Edited by Haakenstad
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.