Web Analytics
Jump to content

Produksjonsår Jackson Kelly KE3 ?


stensen

Recommended Posts

Kjøpte gitar nummer 7 på impuls. Går ut ifra at det er en Kelly KE3. Så bedriten ut før et par timer shining. Låter ganske fett til heavy, har sammenlignet mot Gibson LP standard og Ibanez Jem 77brmr. Den har serienummer 9845582 som betyr at den er produsert i Japan. Men jeg har skjønt at det er vanskelig og bestemme produksjons år på Jackson gitarer med hjelp fra internett. Øksen har Duncan Designed PU.

Forrige eier er ikke sikker på når den er fra. Noen som kan hjelpe ?

post-7278-0-35271400-1310489781_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Har surfet litt på nettet, og det ser ut som det er forskjellige varianter av Duncan Designed PU som sitter i de japansk produserte.

Tror min har Duncan Designed detonators PU. Har også en Jackson Dinky DX10 som jeg bytter PU fra DD til Seymour D jb4. Det ga gitaren et løft.

Men jeg synes DD PU i Kelly'n virker bedre. Noen formening ?

Link to comment
Share on other sites

Har kikket gjennom det meste av Jackson kataloger fra hjemmesiden deres, og begynner og bli rimelig sikker på at det er en 2003 mod.

Betalte 1500,- for den. Det må da være en god pris.

Det er en veldig bra pris

Link to comment
Share on other sites

"Bodde" et par år på jcfonline.com og er rimelig sikkert på at det ikke er noen spesiell logikk i serienumrene til importmodellene (altså de som ikke er laget i USA) slik at det kan være vanskelig å finne eksakt produksjonsår, men at man må gjøre slik mange her allerede har gjort, sjekke ut PU etc.

Link to comment
Share on other sites

Fant denne linken http://www.musiciansnews.com/fo/forums/53/53221097094954.html

* The Japanese bolt-on model Jacksons have 7 digit serial numbers, starting with 9. The serial is stamped into the neck plate, unless it's a plate-less model (Kelly) - in which case the serial is on a sticker on the back of the headstock. There is no known way to determine the year of manufacture of a bolt-on import Jackson, except by comparing its features to old catalogues.

* Bolt-on Jacksons with 8 or 9 digit serials were made in either India or Korea. These serials start with 1 or 0 and can usually be found on the neck plate. The production in Korea was only during a limited time, and I think only the "Performer" line was made there, before they moved it to Japan. So most of the guitars whose serials match these criteria were probably built in India.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.