Web Analytics
Jump to content

kjøpt pickupar frå Ebay/USA - porto?


Guest Paal
 Share

Recommended Posts

Jeg fikk nettopp tilsendt en tremolo og en tremoloblokk pluss noen fjærer og fester, veier trolig mye mer enn noen mikker, og er på samme størrelse. Pakken veide 1 lbs 15 oz, portoen ble $15.50 ( USPS Parcel Post Air). Merk at dette var fra en jeg kjenner og representerer aktuell kostnad. Hvis du har kjøpt via eBay så har de rettigheter som tilsier at de kan ta seg betalt for pakking og befraktning ned til postkontor.

Forsikring koster også litt... Men ikke så mye!

Link to comment
Share on other sites

Det koster mye mer å sende med FedEX eller UPS nettopp fordi det går raskere (2-3 dager) enn US Post (7-10 dager). Grunnen til at han vil sende UPS/FedEX er at de kommer og henter pakken på døra hjemme hos ham, slik at han slipper å dra på postkontoret for å sende. Men hvis du kan overtale ham til å dra dit, burde det koste deg som nevnt mellom 10 og 20 dollar.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har dessverre ikke en Tom Anderson T/Hollow T/T classic selv, har en Hollow Drop Top som har andre pickuper (SA1/SA1R/H2+). Ser at de går for ca 70$ stykket på nettbutikker.

Selv om mine pickuper ikke er "Vintage", slik dine er, er det flott cleanlyd i dem. Veldig definert lyd.

Som du kanskje har sett har TV-3 litt rar form, fordi Tom Anderson har designet pickupen litt spesielt. Han synes ikke løsningen med integrert pickup i stolen (slik det er på Telecaster) er noe bra, så de designet en skråstilt enkeltstående pickup. Du får se om den passer:-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.