Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

kjøpt pickupar frå Ebay/USA - porto?


Gjest Paal

Anbefalte innlegg

Jeg fikk nettopp tilsendt en tremolo og en tremoloblokk pluss noen fjærer og fester, veier trolig mye mer enn noen mikker, og er på samme størrelse. Pakken veide 1 lbs 15 oz, portoen ble $15.50 ( USPS Parcel Post Air). Merk at dette var fra en jeg kjenner og representerer aktuell kostnad. Hvis du har kjøpt via eBay så har de rettigheter som tilsier at de kan ta seg betalt for pakking og befraktning ned til postkontor.

Forsikring koster også litt... Men ikke så mye!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det koster mye mer å sende med FedEX eller UPS nettopp fordi det går raskere (2-3 dager) enn US Post (7-10 dager). Grunnen til at han vil sende UPS/FedEX er at de kommer og henter pakken på døra hjemme hos ham, slik at han slipper å dra på postkontoret for å sende. Men hvis du kan overtale ham til å dra dit, burde det koste deg som nevnt mellom 10 og 20 dollar.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har dessverre ikke en Tom Anderson T/Hollow T/T classic selv, har en Hollow Drop Top som har andre pickuper (SA1/SA1R/H2+). Ser at de går for ca 70$ stykket på nettbutikker.

Selv om mine pickuper ikke er "Vintage", slik dine er, er det flott cleanlyd i dem. Veldig definert lyd.

Som du kanskje har sett har TV-3 litt rar form, fordi Tom Anderson har designet pickupen litt spesielt. Han synes ikke løsningen med integrert pickup i stolen (slik det er på Telecaster) er noe bra, så de designet en skråstilt enkeltstående pickup. Du får se om den passer:-)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • så da blir albumet gitt ut på 15ips spolebånd og en god pressing på lp? alltid moro med helanaloge innspillinger.
  • Da er vi i gang med miksing og mastring av nye låter på analogt utstyr. Kosekrok😀
  • Men da tror jeg går for Behringer interfacet, blir perfekt for mitt bruk i såfall. Slipper også å kjøpe inn ekstra som DI boks å slikt. 
  • Jeg er ikke ekspert, men det er stort sett slik: Line-in er for "line level" signaler, som f.eks. fra et keyboard. ignalet fra en gitar er "instrument level", som er mye lavere, og har også høy impedans (forkortet "Hi-Z"). Slike signaler behøver litt hjelp for å få nok signalstyrke til å spilles inn på et komfortabelt nivå. Her kan du enten bruke en DI-boks (helst aktiv), som har som eneste oppgave å ta et svakt, og gjerne høy-impedans (Hi-Z), signal og konvertere det til line level. Hi-Z-innganger i et interface benytter preampen i inngangen til å øke signalstyrken på instrumentsignalet. Hvis du plugger et gitarsignal i en vanlig line-in risikerer du å måtte øke volumet kraftig inne i DAWen din for å få et akseptabelt volum på innspillingen, og det gjør også at du øker nivået på all bakgrunnsstøyen som ble spilt inn samtidig. Ikke optimalt. Boss-brettet ditt har nok mulighet til å pushe ut et mye kraftigere signal enn et vanlig gitarsignal, og antakelig også med lavere impedans, men det er likevel ikke sikkert den leverer nok signalstyrke til å plugge rett i en linjeinngang. Behringer-interfacet som @Audun linket er nok et veldig fint alternativ for en lav pris hvis du trenger fire inputs der alle kan enten benyttes til mikrofoner eller gitarsignaler. Alle fire inputs har mic-preamps og kan settes i Hi-Z modus, og etter hva jeg har hørt og lest så er Behringer-interfacene helt kurant på kvalitet, og stort sett uslåelige på pris.
  • Usikker på hva jeg trenger faktisk. Når er det man har behov for preamp og line in? Tanken var å finne en boks som kan ta inputs fra gitar, bass og kanskje 2 mikrofoner. Som jeg lett kan bruke med mine effekt pedaler, har headphones output og samtidig ha støtte for flstudio. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.