Web Analytics
Jump to content

Trenger virkelig hjelp


mark
 Share

Recommended Posts

Har akkurat kjøpt meg Steinberg Ci2 lydkort og midikeyboard. Bruker Cubase 5AI som fulgte med lydkortet. Skulle tro at dette var veldig lett å få til, men det var det ikke. Problemet er når jeg skal adde en ny instrument track. Får bare opp keyboardet, ikke gitaren. Hvordan velger man at det nye instrument-sporet skal komme fra gitar(lydkort) og ikke keyboard som går rett i annen USB? Har prøvd å lese manualen, men fatter det ikke. Utrolig kjipt å ikke få det til når man har brukt mye penger på det. Er litt utålmodig. Har instalert de nyeste driverne for lydkort

Link to comment
Share on other sites

Mrj har helt rett. Du vil legge til et lydspor (audio track) der du tar opp lyd fra en mikrofon/linjeinngang. Instrument track lar deg bruke keyboardet eller en annen MIDI-kilde til å spille på softwareinstrumentene som ligger på maskina. Den tar ikke opp noen fysisk lyd fra instrumentet ditt, bare MIDI-signaler.

Torbiz

Link to comment
Share on other sites

Har nå valgt nytt audio-track, men får allikevel ikke registrert lyden på det tracket. Det blir registrert lyd helt til høyre på transport-window (F2), under default input- audio(?), men lyden registreres ikke oppe ved siden av tracken. Kan dette ha noe med busses(F4) å gjøre? Takker for hjelpen så langt

Link to comment
Share on other sites

Mrj har selvfølgelig helt rett igjen. Dersom du ser utslag på inputmeteret på transportpanelet, skal du ikke behøve å gjøre noe med VST Connections. Jeg vil råde deg på det sterkeste til å lese litt i manualen, det kommer til å spare deg mye bry. Den ligger under Hjelp-menyen som pdf.

Lykke til!

Torbiz

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
  • Øvet solist, dame 64 år søker gitarist. Ulike stilarter 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.