Web Analytics
Jump to content

Innebygget mikrofon/pickup til Furch Line 22-SR


a7x

Recommended Posts

Hey!

Kjøpte en akustisk gitar i sommer, en Furch. Nærmere bestemt denne: http://www.furch.cz/eng/furchmillennium/rada22sr.php.

Nå har jeg bestemt meg for at jeg vil sette i innebygget mikrofon for livebruk til denne, mest for bruk i kirken, men også andre steder. Jeg har sett og lest litt rundt, og lurer på om K&K Trinity Mini kan være en god løsning? http://vintagegitar.no/varekatalog/pickups/kak/1211-kak-pickups-for-akustisk-gitar-

Har tidligere brukt en mikrofon mot gitaren, som gir et godt resultat, men har funnet ut at det er mer praktisk med en innebygget en. Er klar over at det ikke blir like bra, men jeg vil ha noe som allikevel gir et godt resultat som gjengir den akustiske lyden ganske bra. For jeg liker godt lyden i gitaren. Vil ha en mikrofonløsning med god akustisk lyd.

I kirken vil gitaren mest sannsynlig bli koblet i PA anlegget, men jeg trenger også noe å forsterke lyden med når PA anlegg ikke er tilgjengelig. Har forstått det slik at å koble den i en elgitarforsterker ikke er noen god ide (har en fender hot rod deluxe), så jeg trenger enten en akustisk forsterker, evt en annen høyttaler jeg kan koble gitaren til uten for mye pes.

Er det noen som har noen tips eller meninger angående mikrofon til gitaren, eller kan foreslå en god akustisk gitarforsterker eller en høyttaler som vil funke bra setter jeg stor pris på det.

Prismessig så vil jeg ikke bruke mer enn ca 4000-4500 kroner totalt.

På forhånd, takk for all hjelp!

Link to comment
Share on other sites

Har den K&K pure mini pickupen i min Larrivee og synes den funker bra. Litt plundrete å montere, men det følger med en god step by step instruksjon, så hvis man bruker litt tid, går det bra. Evt. kan man jo sette bort akkurat den jobben.

pure minien er uten pre-amp, men man kan jo supplere med en ekstern pre-amp senere hvis man finner at det er behov for det.

Ellers finnes det et utall forsterkere som er laget for akustisk gitar. Mange av dem har tilkobling for mikrofon også. Eks: http://www.4sound.no/itempg.aspx?id=661169&artno=125491

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.