Gå til innhold
a7x

Innebygget mikrofon/pickup til Furch Line 22-SR

Anbefalte innlegg

Hey!

Kjøpte en akustisk gitar i sommer, en Furch. Nærmere bestemt denne: http://www.furch.cz/eng/furchmillennium/rada22sr.php.

Nå har jeg bestemt meg for at jeg vil sette i innebygget mikrofon for livebruk til denne, mest for bruk i kirken, men også andre steder. Jeg har sett og lest litt rundt, og lurer på om K&K Trinity Mini kan være en god løsning? http://vintagegitar.no/varekatalog/pickups/kak/1211-kak-pickups-for-akustisk-gitar-

Har tidligere brukt en mikrofon mot gitaren, som gir et godt resultat, men har funnet ut at det er mer praktisk med en innebygget en. Er klar over at det ikke blir like bra, men jeg vil ha noe som allikevel gir et godt resultat som gjengir den akustiske lyden ganske bra. For jeg liker godt lyden i gitaren. Vil ha en mikrofonløsning med god akustisk lyd.

I kirken vil gitaren mest sannsynlig bli koblet i PA anlegget, men jeg trenger også noe å forsterke lyden med når PA anlegg ikke er tilgjengelig. Har forstått det slik at å koble den i en elgitarforsterker ikke er noen god ide (har en fender hot rod deluxe), så jeg trenger enten en akustisk forsterker, evt en annen høyttaler jeg kan koble gitaren til uten for mye pes.

Er det noen som har noen tips eller meninger angående mikrofon til gitaren, eller kan foreslå en god akustisk gitarforsterker eller en høyttaler som vil funke bra setter jeg stor pris på det.

Prismessig så vil jeg ikke bruke mer enn ca 4000-4500 kroner totalt.

På forhånd, takk for all hjelp!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Pickup har jeg ikke videre erfaring med, men du vil med hell kunne bruke en aktiv PA- kasse som forsterker. Fungerer veldig bra.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har den K&K pure mini pickupen i min Larrivee og synes den funker bra. Litt plundrete å montere, men det følger med en god step by step instruksjon, så hvis man bruker litt tid, går det bra. Evt. kan man jo sette bort akkurat den jobben.

pure minien er uten pre-amp, men man kan jo supplere med en ekstern pre-amp senere hvis man finner at det er behov for det.

Ellers finnes det et utall forsterkere som er laget for akustisk gitar. Mange av dem har tilkobling for mikrofon også. Eks: http://www.4sound.no/itempg.aspx?id=661169&artno=125491

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.