Web Analytics
Jump to content

1999 Fender American Deluxe Strat til 9.000,-. Er den verdt det?


BluesNovise

Recommended Posts

Hei.

Kom over en annonse på finn.no hvor det averteres en 1999 Fender American Deluxe Stratocaster til 9.000,- inkl. hardcase.

Selger påstår den er nær strøken uten merker og lignende. Lite brukt.

Ser at de går for rundt 13.000,- ny. Er 9.000,- en grei pris? Er dette en gitar som vil holde seg i pris? Tenker ikke kjøpe for å så selge, men dersom jeg finner uat at jeg ikke liker den er det greit om jeg får solgt den for det samme.

Jeg har ikke spilt aktivt på nærmere 6-7 år. Tenkte å begynne igjen litt for meg selv. En American Deluxe er vel et instrument som varer lenge? Noe en kan ha i flere år?

Har allerede sendt en mail, men er litt usikker da jeg egentlig ikke hadde tenkt til å bruke mer enn 6.000,- på gitar i denne omgang (Classic Player 60's strat), men det virket som et godt tilbud. Er det det?

På forhånd takk for hjelp.

Link to comment
Share on other sites

Da er den kjøpt.

Selgeren virket meget hyggelig. Det ble ikke 8000, men en deal begge er fornøyd med.

Det er forresten denne gitaren. Fikk umiddelbart lyst på den da jeg så den. Håper den er like bra som den ser ut.

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=25775208

Nå må bare eksamenstiden skynde seg å bli ferdig, så blir det kos i jula.

PS: Skal vel egentlig poste i forsterkerforumet, men jeg spør allikevel. Må jo ha en forsterker nå. Har ikke så mye til overs på gitarbudsjettet nå, men har jo sett en del på disse rimelige rørforsterkerene. Blackstar HT-5? Marshall Class 5? Vox AC4TV? Eller kline til og gå for en Fender Blues Junior?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.