Web Analytics
Jump to content

Egnater med støy


cherubrock

Recommended Posts

Hei

Jeg har kjøpt en ny Egnater Renegade 65W rør amp. Den støyer noe innmari, jeg har sendt mailer med Egnater men nå vil de ikke svare. De siste de spurte var om støyen var på begge kanaler. jeg har sendt mail fra flere ulike adresser i tilfelle hovedadressen havnet automatisk i søppla, fikk også en auto-reply bekreftelsesmail på at de hadde fått mailen min.

Jeg lurer på om noen skjønner hva som kan være gærnt med ampen min. Støyen er en høy nasal lyd, akkuratt som en ekstrem høy pc vifte, den endrer seg ikke når jeg skifter kanal, mellom standby volum etc. etc.

Noen som har opplevd noe lignende med en klasse A rørforsterker?

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Jeg oppøevde det samme med en egnater jeg hadde for 1 år siden.

Jeg leverte den inn til godlyd å fikk den fikset, tok 4 måneder ettersom Egnater aldri klarte å somle seg til å sende de delene som var ødelakt. Så du er ikke den eneste tror jeg som har dårlig erfaring med servicen til Egnater. Godlyd sa foresten at de hadde hatt inne flere Egnater med samme problemet, så kan være en feil som noen Egnater forsterkere har. :)

Men er helt kanon amper :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.