Web Analytics
Jump to content

Sound City 412 kabinett


mrj

Recommended Posts

Heisann

På tirsdag var jeg på jobben (kulturskole), og da la jeg merke til et kabinett som sto i "kaste-kroken". Jeg tok en titt og så det var et 412 sound city-kabinett. Etter litt detektivarbeid, fant jeg ut at det hadde stått på en skole, og ikke virka, så det skulle kastes (!!). Så jeg spurte om jeg kunne få det, og det kunne jeg. Det viste seg at det fulgte med en forsterker, så jeg sjekka det ut. forsterkeren virka ikke (vil anta at det er en sikring), men kabinettet funka alldeles utmerket (testa med en rivera-amp vi har). Har sjekka litt ut og ser ut som kabinettet er fra 70-71. Forsterken ser ut til å være hjemmebygget, hvis noen har sett en slik før, så si gjerne ifra.

Jeg ble fortalt at det ble brukt som bassamp, så antar forsterkeren er mest glad i de lave frekvenser. Jeg har åpna kabinettet, og inni sitter to Fane originale høytalere og to norske Seas høytalere fra 70-tallet. Jeg fant modellen i en brosjyre fra 70-tallet Seas har på hjemmesiden sin, og er det elementet som går lavest frekvensmessig (20hz). I tillegg er det trekt med glava på innsiden, noe som også tilsier at det er til bass. Modellen er modellen er b140, der b'en står for bass (andre modellen heter L140, der L'en står for lead). Men tydeligvis var det ikke nok bass (eneste forskjellen mellom dem originalt, er at det er port bak på L'en)

Så, noen som har brukt et slikt? og noen som har sett noe lignende som den forsterkern?

Bilder

109911_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/44373/109911.jpg

109912_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/44373/109912.jpg

109913_s.jpg

Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/44373/109913.jpg

Levert av: http://fiskevatn.no/foto/

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.