Web Analytics
Jump to content

Kun støy på innebygd reverb


Cyberpunk

Recommended Posts

Heisann! Anskaffet meg i dag en Laney VC30 rørforsterker, fra -88. Den funket fint da jeg prøvde den hos han som solgte, men da jeg kom hjem kom det en massiv vegg med støy ut av den, og fant fort ut at det var den innebygde reverben som gjorde det. Når den står på null blir det stille og ampen fungerer fint, men med en gang jeg skrur det opp blir det støy. Den ble ikke utsatt for noe som helst belastning under frakt, så den er ikke forslått eller noe.

Når jeg setter på reverb, etterfulgt av støy, for så å sette den på standby blir det helt stille. Forrige eier sa han ikke hadde hatt noen problemer med forsterkeren.

Hjelp?

Link to comment
Share on other sites

Det jeg ser av kabling og ledninger er de som går til høytalerne og fra strømforsyningen, alt ellers er skjult, men tror jeg skal få til å se med et lommespeil.

Støyen minner veldig om den som kommer om man tar en jackkabel og tar på den eller setter den mot noe metall. Har skole nå, men skal få prøvd å få tatt opp lyden etterpå.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.