Web Analytics
Jump to content

Heisann


basstom

Recommended Posts

Hei på dere!

Har stadig kikka innom forumet her, lest litt i ny og ne, men ikke registrert meg før nå.

Uansett...

Bor i Drammen, og har spilt bass i ...hm... må være i overkant av 20 år nå... Begynner kanskje å bli voksen, hehe. Har vel ikke akkurat ni-øvd i alle disse årene, men har kanskje vokst til å bli en forholdsvis stødig bassist :P Spiller litt gitar og, men ikke i bandsammenheng. Bruker mest gitar til låtskriving ;)

Har vært innom endel forskjellige sjangre, men mest rock og metal ting...rock, heavy, punk, death, black, litt blues, litt indie-greier osv osv.

Hvis jeg nå bare klarer å la være å bruke penga på instrumenter og annet stasj som en selvfølgelig bare MÅ kjøpe når en kommer over det for en billig penge (veldig mye som er kjekt å ha, jeg vet jeg kommer til å få bruk for ALT sammen en dag :P ), så er neste prosjekt å innrede studio i kjelleren hjemme :D

Jeg får prøve å komme innom her litt oftere nå som jeg har registrert meg og greier. Vi snakkes :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.