Web Analytics
Jump to content

Søker musikere, band rundt Stavanger


Toften
 Share

Recommended Posts

Søker folk å spille med rundt Stavanger området. Sjølv har eg spelt gitar i rundt 5-6 år nå. Går første året på musikklinja ved St. Svithun. Er glad i ein del band og artistar, men blant dei som står sterkast er Miles Davis, John Coltrane, Wes Montgomery, The Black Crowes, Motorpsycho, Free, Led Zeppelin, Noora Noor, Stevie Wonder, Jimi Hendrix osv. Med andre ord likar eg godt sjangre som jazz, soul, blues, funk og rock. Av sjangre eg har spelt mest så er det vel blues/soul, funk og rock. Så visst du er interessert så ta kontakt, så er eg alltid med på ein jam. Visst du lurar på meir, så er det bare å sende meg ein mail.

E-post: kosstofte@gmail.com

Link to comment
Share on other sites

Sjølv har eg spelt gitar i rundt 5-6 år nå.

Det forklarer hvorfor du er såpass god, jeg husker deg fra UKM-fylkesfinalen i Tysvær :P

Det kan være at jeg blir med på en jam eller to, som trommis tenker jeg (eller som bassist, siden du spiller gitar) :D

Liker vel egentlig best sytti- og åttitallsrocken/heavyrock, men er glad i variasjon :P Funk, blues og rock, gjerne blandet, er veldig tøft :D

Har to band fra før av og litt småprosjekter, så jeg har egentlig nok å gjøre, men en jam er vanskelig å si nei til :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Beklager, jeg ser jeg var upresis. Jeg kunne tenke meg dette: * Bass-strenger fra et 009-sett * Diskantstrenger fra et 010-sett Takk for tips om å bestille fra strings and beyond. Hvor mye sånn omtrent koster det å få ting tilsendt derfra - det er vel både toll og frakt man må betale for?  Takk for tips, kan se etter dette merket. Fant ikke noe i Norge, men de har det sikkert på nettsiden Troll linket til.  Interessant. Det er jo ganske tynt, men kanskje prøver et slikt sett for å se hvordan det er. Takk for tips!
  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.