Web Analytics
Jump to content

Søker musikere, band rundt Stavanger


Toften
 Share

Recommended Posts

Søker folk å spille med rundt Stavanger området. Sjølv har eg spelt gitar i rundt 5-6 år nå. Går første året på musikklinja ved St. Svithun. Er glad i ein del band og artistar, men blant dei som står sterkast er Miles Davis, John Coltrane, Wes Montgomery, The Black Crowes, Motorpsycho, Free, Led Zeppelin, Noora Noor, Stevie Wonder, Jimi Hendrix osv. Med andre ord likar eg godt sjangre som jazz, soul, blues, funk og rock. Av sjangre eg har spelt mest så er det vel blues/soul, funk og rock. Så visst du er interessert så ta kontakt, så er eg alltid med på ein jam. Visst du lurar på meir, så er det bare å sende meg ein mail.

E-post: kosstofte@gmail.com

Link to comment
Share on other sites

Sjølv har eg spelt gitar i rundt 5-6 år nå.

Det forklarer hvorfor du er såpass god, jeg husker deg fra UKM-fylkesfinalen i Tysvær :P

Det kan være at jeg blir med på en jam eller to, som trommis tenker jeg (eller som bassist, siden du spiller gitar) :D

Liker vel egentlig best sytti- og åttitallsrocken/heavyrock, men er glad i variasjon :P Funk, blues og rock, gjerne blandet, er veldig tøft :D

Har to band fra før av og litt småprosjekter, så jeg har egentlig nok å gjøre, men en jam er vanskelig å si nei til :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Har sendt og mottatt et lass med gitarer og basser, pleier ikke være noe problem. Det beste er selvsagt å sende i koffert, men så lenge man har en passelig stiv pappeske og polstrer gitaren godt slik at den ikke ligger og slenger inne i esken så går det bra. Kan være lurt å bekrefte med selger at han vet hvordan han pakker en gitar for sending, og om han f.eks. har en gitar-eske liggende. Hvis ikke kan man ofte få tak i det hos en gitarbutikk; de har pappesker i hopetall som de bare leverer til gjenvinning og er glad for å bli kvitt. Har også mottatt gitarer som kun har vært send i en dvask gitarbag med adresselapp klistret på. Anbefales ikke, men heldigvis har det gått bra de gangene det har skjedd med meg. Antar at postmennene ofte er litt ekstra forsiktige når de ser slike pakker, men det er jo ingen garanti.
  • Nå ser jeg på brukte gitarer. Men, er det mulig/litt å sende elgitarer med posten? Hvordan gjøres det på en trygg måte for gitaren i så fall? Noen som har erfaringer her? Eller bør en kun gå for gitarer en kan hente selv?
  • jepp. eller en sg-type eller en explorer-type
  • Takk folkens, da har jeg noen ting å teste når jeg får den med meg hjem etter neste øving!
  • Jeg er nære på å si at en Les Paul-type gitar kanskje kunne vært noe? (F.eks. en brukt Epiphone Les Paul eller LTD EC 256.) Fast stol og de er jo innafor både på metal og snillere, og det burde kanskje være mulig å finne noe brukt sånn omtrent i prisleiet det her er snakk om.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.