Web Analytics
Jump to content

Erfaring?


Vindfal
 Share

Recommended Posts

Er det noen her som har noe gode eller dårlige erfaringer med Behringer sin "guitar link ucg 102" og med "U-Control UMX"? Vurderer å kjøpe dem til studioet mitt, så hadde hvert greit med litt info om dem, og behringer generelt.

Edited by Vindfal
Link to comment
Share on other sites

Jeg har ikke erfaringer med de produktene du vurderer, men jeg jeg har/har hatt noen andre Behringergreier. Etter mine erfaringer så lager Behringer produkter som funker helt utmerket til det meste. De lager ikke på noen måte ekstraordinære ting som farger lyden til å bli magisk, men de tar heller ikke betalt som om de skulle gjøre det. Stort sett har Behringerting god kvalitet og meget bra pris. Nå har jeg et par aktive studiomonitorer og en headsetforsterker fra Behringer, de fungerer mer enn bra nok for meg. Monitorene mine låter like bra som andre merker som koster mye mer. I forskjellige sammenhenger har jeg vært borti miksere, mikrofoner, di-bokser, bassforsterkere, masse rackprodukter og hodetelefoner fra Behringer. Stort sett (kanskje med unntak av hodetelefonene) har alle disse greiene funka helt fett. Hvis du skal ha noen billig som funker, så kan jeg annbefale Behringer.

Edited by McMoen
Link to comment
Share on other sites

Jeg har hatt en UCG 102 i flere år og liker den veldig godt. Det er jo et USB lydkort hvor inngangene er såkalte instrument innganger. Ja for det er ikke bare en gitarinngang, men faktisk to. Gitarinngangen er stereo, så med en splitkabel med stereo plugg, kan man spille inn to gitarer samtidig. Da må man følgelig også ha en gitarist til :D

Lyden er ikke magisk, som McMoen også presiserer, men den er absolutt kurant.

Det følger med drivere til både PC og Mac. Mac-driveren er helt upåklagelig og funker utmerket. Litt verre er det med Windows-driveren. Her har jeg slitt med å få akseptabel lav latecy, men da hakker den veldig. Jeg fant da gratisdriveren ASIO4All på nettet, og denne fungerer veldig bra med UCG 102. Bruker den på laptop.

Med Guitar Rig har jeg absolutt hva jeg trenger med meg i bagen til enhver tid.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.