Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Nyoppstartet band søker vokalist


Cerpin Taxt

Anbefalte innlegg

Hei,

Nyoppstartet band søker mannlig vokalist. Vi spiller en blanding av pop, rock, og prog. Vi holder til i Oslo/omegn, og er i alderen 23-27. Du må ha en stemme med karakter og personlighet, et høyt regisert, meget god engelsk uttale og ellers være en ålreit person. Vi satser høyt, og du må være forberedt på å bruke mye tid og energi på dette prosjektet.

Her er noen demoer, uten vokal:

http://simenruud.com/div/sigils2.mp3

http://simenruud.com/misc/MyrSisyphean.mp3

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei,

Nyoppstartet band søker vokalist. Vi spiller en blanding av pop, rock, og prog. Vi holder til i Oslo/omegn, og er i alderen 23-27. Du må ha en stemme med karakter og personlighet, et høyt regisert, meget god engelsk uttale og ellers være en ålreit person. Vi satser høyt, og du må være forberedt på å bruke mye tid og energi på dette prosjektet.

Her er noen demoer, uten vokal:

http://simenruud.com/div/sigils2.mp3

http://simenruud.com/misc/MyrSisyphean.mp3

Fet musikk. Søker etter band. Ser dere bor i oslo. Jeg er fra stavanger men skal kanskje til oslo etterhvert. Har nettop blitt ferdig med plata til bandet og skal bare mastres så er den ferdig. Blir ikke noe turne/Live spilling på oss pga studier. Skriver masse låter og er veldig seriøs og vil bruke mye tid på band. Har fleksibel jobb. Har tre sanger fra den nye plata hvis dere vil høre. Bare gi lyd!

MvH

Bernt

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Alder behøver vel ikke være noen hindring, i utgangspunktet, så lenge du er god nok i forhold til det de ønsker. I bandet er vi 5 personer mellom 17 og 19, men trommisen vår er 14. Bare for å sammenligne. Blir selvsagt litt forskjell på 23-27 og 16.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.