Web Analytics
Gå til innhold

hauga

Medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om hauga

 • Rang
  Nybegynner
 1. hauga

  Baand?

  Noen som har lyst til og danne et band i akershus/oslo området ? Jeg synger og leter etter musikere som har lyst til og danne et band eller trenger en vokalist. Musikken det går i er for det meste Rock,Pop/Punk,Alternativt. Om noen har lyst så er det bare og ta kontakt på 98816578 jeg er 17 år forresten Mvh Alex.
 2. Er det kun aksetabel med en en growle/scream vokalist ?
 3. Hei mitt navn er Alexsander og jeg er 16 år. Jeg elsker musikk og inspireres av alt slags musikk. Jeg synger også, veldig mye faktisk , men bare får meg selv,og litt her og der. Og akkurat nå er jeg veldig intrisert i og bli med i et band eller eventuelt starte et nytt et? Jeg bor i lillestrøm Hvis dette virker intresant for noen så bare si ifra men helst send melding 98816578. Musikk sjanger er veldig viktig for meg, og ikke minst teksten. Jeg er ingen låt skriver,men jeg har skrivd et par tekster , og jeg kan fort lære det. Jeg liker alternativt rock,og i noen tilfeller litt mer hardere. Rock/Punk er også aktuelt. Men er ikke veldig hypp på noe sinnsykt skrike band og masse tull,men litt trøkk er aktuelt. Jeg synger mest sanger for meg selv, og for det meste av de bandene som er skrevet under. Jeg har en mørk ganske grov stemme som kan vris på ganske mange måter fra rolig til fort til mørkt og hardt. Hvis jeg skal sette opp en liste for band som jeg liker best og gir meg mest inspirasjon til og faktisk ville synge i et band så ser det sånn ut : Pga Tekstene: 1. Trapt. 2. Three days grace. 3. Skillet. 4. 3 doors down. 5. Rise against Pga Musikken: 1. Rise against. 2. Skillet. 3. Sonic syndicate. 4. Simple plan. 5. Yellowcard. Hvis det faller i interesse så er det bare og si ifra
 4. Hei mitt navn er Alexsander og jeg er 16 år. Jeg elsker musikk og inspireres av alt slags musikk. Jeg synger også, veldig mye faktisk , men bare får meg selv,og litt her og der. Og akkurat nå er jeg veldig intrisert i og bli med i et band eller eventuelt starte et nytt et? Jeg bor i Enebakk området, altså ca 15 minutter fra lillestrøm/ca 30 min fra oslo. Hvis dette virker intresant for noen så bare si ifra men helst legg meg til på msn eller skriv en mail til : Hauga167@hotmail.com Musikk sjanger er veldig viktig for meg, og ikke minst teksten. Jeg er ingen låt skriver,men jeg har skrivd et par tekster , og jeg kan fort lære det. Jeg liker alternativt rock,og i noen tilfeller litt mer hardere. Rock/Punk er også aktuelt. Men er ikke veldig hypp på noe sinnsykt skrike band og masse tull,men litt trøkk er aktuelt. Jeg synger mest sanger for meg selv, og for det meste av de bandene som er skrevet under. Jeg har en mørk ganske grov stemme som kan vris på ganske mange måter fra rolig til fort til mørkt og hardt. Hvis jeg skal sette opp en liste for band som jeg liker best og gir meg mest inspirasjon til og faktisk ville synge i et band så ser det sånn ut : Pga Tekstene: 1. 30 seconds to mars. 2. Three days grace. 3. Skillet. 4. 3 doors down. 5. Sonic syndicate. Pga Musikken: 1. 30 seconds to mars. 2. Skillet. 3. Sonic syndicate. 4. Simple plan. 5. Yellowcard. Hvis det faller i interesse så er det bare og si ifra.
 5. Jææææææævlig fet musikk , råe demoer, digger det! Jeg synger selv men er desverre bare 16 år og dere ser vell etter en litt eldre person ?? Uansett Lykke til !
 6. hehe takk for det, vansklig og finne et band som virkelig vil oppnå alt det jeg vil , men vertfall takk for det : )
 7. Hei mitt navn er Alexsander og jeg er 15 år. Jeg elsker musikk og inspireres av alt slags musikk. Jeg synger også, veldig mye faktisk , men bare får meg selv,og litt her og der. Og akkurat nå er jeg veldig intrisert i og bli med i et band eller eventuelt starte et nytt et? Jeg bor i Enebakk området, altså ca 15 minutter fra lillestrøm/ca 30 min fra oslo. Hvis dette virker intresant for noen så bare si ifra men helst legg meg til på msn eller skriv en mail til : Hauga167@hotmail.com Musikk sjanger er veldig viktig for meg, og ikke minst teksten. Jeg er ingen låt skriver,men jeg har skrivd et par tekster , og jeg kan fort lære det. Jeg liker alternativt rock,og i noen tilfeller litt mer hardere. Rock/Punk er også aktuelt. Men er ikke veldig hypp på noe sinnsykt skrike band og masse tull,men litt trøkk er aktuelt. Jeg synger mest sanger for meg selv, og for det meste av de bandene som er skrevet under. Jeg har en mørk ganske grov stemme som kan vris på ganske mange måter fra rolig til fort til mørkt og hardt. Hvis jeg skal sette opp en liste for band som jeg liker best og gir meg mest inspirasjon til og faktisk ville synge i et band så ser det sånn ut : Pga Tekstene: 1. 30 seconds to mars. 2. Three days grace. 3. Skillet. 4. 3 doors down. 5. Sonic syndicate. Pga Musikken: 1. 30 seconds to mars. 2. Skillet. 3. Sonic syndicate. 4. Simple plan. 5. Yellowcard. Hvis det faller i interesse så er det bare og si ifra. og ja foresten jeg er 15 år og blir 16 dette året.
 8. Hvilken aldersgruppe ? Og hvem sjanger?? noen e.ks på band ? : ) Mvh alex
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.