Web Analytics
Jump to content

Bassist ledig i Bergen.


Thunder Fingers
 Share

Recommended Posts

Hei.

Jeg har vel egentlig bestemt meg for å flytte tilbake til Bergen fra høsten av, så tenkte jeg skulle være ekstremt tidlig ute her, hehe.

Jeg vet at jeg forsåvidt har et par band jeg kan slå i bordet med her, og dere her på forumet kjenner til de, så det skal jeg la vær å gjøre, Men jeg ønsker et rockeband og ikke noe metal.. (og musikere som kan fortelle meg hva de spiller, hehe.)

Jeg kan slenge med et par youtubelinker fra gigger jeg har gjort:

The Getaways, lurer på om videoen begynner å nærme seg 3 år gammel, men det er den jeg har som best beskriver spillestilen min, dog er det en feil her og der.. Ellers er jeg og med på de andre The Getaways videoene som ligger der.

http://www.youtube.com/watch?v=QH8FnIqgHgk

Med Guardians of Time, litt lagg her og der og dårlig lydkvalitet, menmen:

Av stiler jeg har blitt beskrevet som så er det Geddy Lee (Til tross for en gigg med explorer bass og Entwistle skjorte), men føler selv jeg har mer til felles med Billy Sheehan (Band bassisten, Ikke shreddmannen, hør Mr. Big ;))

Bare å ta kontakt om noen krever min assistanse fra høsten av :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å få både i pose og sekk (clean/dirty/distortion) når det gjelder strat bridgepickup.Dette er det nærmeste jeg har kommet hittil:Dimarzio FS-1 (DP110) Den har vært på markedet siden 1974 og koster heller ikke allverden (kr 635 hos Evenstad).Sparker bra denne!    
  • @kristoffereidevikler også pickups. Gjorde i hvert fall. Har fremdeles den omviklede ‘51 p-bass-pickupen i min MIJ ‘51 (begge reissues, altså). 
  • @SteikBacon Står bak Edmire Pickups.
  • er det ikke en her inne som vikler pickuper, da? bør jo kunne få til noe som passer, vil jeg tro. eugen gitar her i bergen ble levert med disse, tror jeg (7,2k): https://www.riograndepickups.com/vintage-tall-boy min strat har van zandt pickups. mange som har kommentert at de liker lyden i den. mener bridgpickupen der ble målt til 7,8k.
  • GFS var nok mer attraktive da dollaren var en god del lavere, ja. I tillegg mener jeg frakten også var en del billigere før. Men greie pickups er det. Når vi først er inne på tips, så har jeg hatt bra hell med humbuckere fra Tonerider. Kan ikke si noe om settene for strat og tele, men hvis de er like gode som de humbucker'ne jeg har brukt, er de absolutt et bra kjøp. De har en del lydeksempler / videoer på nettsida: https://tonerider.com/category/pickups-for-strats/?v=c2f3f489a005 SpeakOn er forhandlere i Norge: https://www.speakon.no/instrument/gitar/deler/pickup-mikrofon/tonerider.html
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.