Web Analytics
Jump to content

Bassist ledig i Bergen.


Thunder Fingers

Recommended Posts

Hei.

Jeg har vel egentlig bestemt meg for å flytte tilbake til Bergen fra høsten av, så tenkte jeg skulle være ekstremt tidlig ute her, hehe.

Jeg vet at jeg forsåvidt har et par band jeg kan slå i bordet med her, og dere her på forumet kjenner til de, så det skal jeg la vær å gjøre, Men jeg ønsker et rockeband og ikke noe metal.. (og musikere som kan fortelle meg hva de spiller, hehe.)

Jeg kan slenge med et par youtubelinker fra gigger jeg har gjort:

The Getaways, lurer på om videoen begynner å nærme seg 3 år gammel, men det er den jeg har som best beskriver spillestilen min, dog er det en feil her og der.. Ellers er jeg og med på de andre The Getaways videoene som ligger der.

http://www.youtube.com/watch?v=QH8FnIqgHgk

Med Guardians of Time, litt lagg her og der og dårlig lydkvalitet, menmen:

Av stiler jeg har blitt beskrevet som så er det Geddy Lee (Til tross for en gigg med explorer bass og Entwistle skjorte), men føler selv jeg har mer til felles med Billy Sheehan (Band bassisten, Ikke shreddmannen, hør Mr. Big ;))

Bare å ta kontakt om noen krever min assistanse fra høsten av :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.