Web Analytics
Jump to content

Bøker- kjenner du til dem?


Lah

Recommended Posts

Heihei!

Bokanalyse- ja takk!

Nå har jeg fått lånt meg noen bøker her.

Listen er som følgende:

Musikklære av Finn Benestad

Musikkhistorisk overskt av Finn Benestad

Modus Vetus, Gehörstudier i dur/mol-tonalitet av Lars Edlund

Modus Novus, Studies in reading atonal melodies av Lars Edlund

Jeg ble anbefalt å angripe dem i den rekkefølgen jeg har de er satt opp. Musikklære har jeg grei peiling på hva inneholder, Modus Vetus er på svensk og Modus Novus er trespråklig, jeg foretrekker den engelske delen. Eller veit jeg ikke så mye om disse bøkene. Jeg vil gjerne høre tanker og synspunkter, mest rundt de tre siste bøkene. Utgavene jeg har er til opplysning fra slutten av 70-tallet og begynnelsen av 80-tallet.

Link to comment
Share on other sites

Benestad er gode greier, jeg stiller meg bak begge bøkene hans.

Modus Vetus og Novus fikk jeg aldri så mye ut av når det kom til egenstudier, dessverre. Armen Donelians "training the ear" fant jeg mye bedre. Har ikke jobbet så mye med atonal hørelære på egenstudiebasis.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.