Web Analytics
Jump to content

Pod xt Pro + rack


Onizuka
 Share

Recommended Posts

Litt vanskelig å skjønne hva du mener - det er helt greit å ha denne poden i et rack, i og med at det er rack-modellen av pod xt. Om du synes det er greit med den er jo egentlig opp til deg :-)

Det er mye annet det er bra å ha i rack også, det tar alt for lang tid å nevne noe her.

Link to comment
Share on other sites

som sagt vil jeg vel egentlig fraråde deg å kjøpe rack versjonen. Det iallefall om du ikke kommer fra Bærum og har Pappa Betaler teipa på lommeboka. Det eneste du betaler for er et par ekstra (og for de fleste unødvendige) utganger , og at den er i rack format ...

låter klin likt

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Jeg lurer faktisk også på å kjøpe rackversjonen å smelle den inn i racket mitt nå..

Jeg driver ikke med innspilling og slikt, kun live spilling.. hvor lurt tror dere det er å ha en POD da? Jeg har hørt bl.a. Gnome si at det blir lite trøkk osv..

Har ikke testa POD annet enn med høretelefoner , så jeg vet ikke så mye om det.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har brukt POD professional både som øvingsforsterker rett i stereoanlegget, i rack med en Mesa/Boogie 50/50 + kabinett og som rett i PA på stor oppsetning. Sammen med floorboardet eller et midibrett er det en veldig fleksibel forsterker, og trøkket avhenger strengt tatt mer av powerampen enn av poden :-) Hvis du skal spille et sted der du går rett i PA, er de to balanserte XLR-utgangene på POD Pro noe av det kjekkeste som finnes - ikke noe tull med mikking av forsterkere, samt at den tar liten plass, f.eks hvis du sitter i en orkestergrav. Forresten har Pod Pro XT bedre lyd enn bare Pro, men krever en del mer skruing. Det finnes to floorboard til Pro XT, et med 1 pedal (samme pedal er wah og volum) og et med 2 pedaler, det siste er nok å foretrekke. Floorboardet til Pod Pro er IKKE kompatiblet med XT-utgaven, dessverre.

Link to comment
Share on other sites

Jeg vet du har sagt det, men kjøper som regel slike produkt brukt jeg.. Har enda ikke gått på noe stor smell (bortsett fra han idioten som ikke sendte med adapter til midibrettet da :P ) .. så da er vel ikke prisenforskjellen fult så ekkel..

2. håndsverdi og 3. håndsverdi er jo omtrent den samme, med mindre du har prylt opp produktet helt da :P

Jeg HATER å vere avhengig av å prøve alt mulig jeg får øye på, men når man først er bitt av basillen må man bare gjøre det beste ut av det :) (altså kjøpe... :D :roll: )

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg vil ikke være særlig mer konkret da det neppe vil ha betydning for sjansene til å finne igjen gitaren, og kan stille noen i dårlig lys. Jeg har også alle opplysningene fra en person som er død, slik at de ikke kan ettergås.
  • Jeg vet ikke om det er innafor i det hele tatt i dette forumet, men kanskje du kan være litt mer konkret når du nevner artister? Det vil sannsynligvis hjelpe. Moderatorer?
  • Et stykke ut på 2000-tallet  skulle en kamerat ta med seg denne til Oslo (hvor han jobbet som lydtekniker) for salg. Den ble først lånt ut til en artist som var interessert, men det var visst dårlig med likviditeten. Deretter ble den etter hva jeg er blitt fortalt satt i en forretning, inntil noen andre viste interesse og gitaren på nytt ble lånt ut, visstnok til en som var involvert i en viss gitartrio som "herjet" på den tiden. Herremannen sluttet i denne trioen, startet hos en annen kjent norsk artist hvorpå han flyttet til utlandet. Jeg regner med at gitaren enten ble med på lasset, eller solgt videre. Oppgjør fant aldri sted, og jeg så aldri gitaren igjen. Dette lå veldig på kameraten min som slet med livet på alle områder, og han ønsket å gjøre opp for gitaren av egen lomme, selv om jeg gav uttrykk for at dette ikke var hans problem. Han gikk dessverre bort i 2015. Nå skriver vi 2021, og det er mer enn seks år siden kameraten gikk bort og rundt 15 år siden gitaren forsvant. Jeg lurer veldig på hvor den kan ha havnet, og om nåværende eier er klar over at den i praksis er tyvgods. Selv kjøpte jeg den hos Contronic musikk i Kristiansund på slutten av 90-tallet. Pickup`ene var veldig mikrofoniske, og jeg tok livet av 2 ved forsøk på å vokse dem. Den som fremdeles fungerte ble satt tilbake i gitaren, og fikk selskap av en singelcoil fra en Schecter-strat, samt bridge-pickup`en fra en 1982 60`s reissue. Begge donorgitarene tilhørte kameraten min. Hvis noen har sett denne eller har noen formening om hvor den er havnet setter jeg stor pris på å få info. Legger ved bilder av gitaren tatt av meg. Serienummer er godt synlig.  
  • Jeg har handlet for over 5000 2 ganger hos Thomann. Begge gangene måtte gebyr/mva betales før utlevering av pakka.
  • En mann med million kroner 😁
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.