Web Analytics
Jump to content

Boss DS-1


Onizuka
 Share

Recommended Posts

Den gir ikke masse distortion, og av de fleste etablerte gitarister blir den vel brukt som boost på vreng-kanalen. Ved å ha diskret bruk på clean kanalen vil du klare å få noen ganske gode lyder, men ikke av hi-gain typen.

Velkommen hit forresten ;-)

Link to comment
Share on other sites

Integrum kan ikke snakke om vreng ;) hehehehehe

Men faktisk er det sant det han sier.. Kjør en fin vreng under den , og den smoother den opp .. Den er veldig dynamisk og fin... men alene er den ikke verdt mer enn en spiseskje..

Link to comment
Share on other sites

Hehe, må få kjøpt lydkort først, slik at jeg har mulighet for å få den deilige lyden i riggen min gjenskapt på en PC. Problemet mitt med Pod'en ekke stort sett lydkvaliteten, men jeg mener det er altfor lite trøkk og altfor stilistisk Hi-Fi-lyd i den...

Link to comment
Share on other sites

ja , derfor ville jeg ikke dratt den med meg live . Men i studio er den perfekt .. Tweake litt osv , så låter den så bra at jeg fortsatt får gåsehud når jeg tenker på prisen :P hehe..

guden din (god knows why he is....) Petrucci bruker jo mye pod i studio .. faktisk... iallefall før..Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg har de akustiske alltid i kasse med en Boveda pose i kassen. Funker fjell.
  • En tur alene til byen, kom hjem med åtte nye skiver (Ecclesia, #3 i midten fikk jeg forrige lørdag):  
  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.